Thursday 6 November 2008

Jelentem: elunk! :o)...De nem virulunk... :o(

Nem vagyok lusta... Tulajdonkeppen semmi kulonosebb indokom nincs, amivel megmagyaraznam, hogy miert irok ritkabban mostanaban... Talan annyi, hogy tulsagosan is zajlik az elet es mire leulnek irni, mar nincs hozza erom vagy szurkeallomanyom, hogy barmi - viszonylak ertelmes dolgot - irjak... Azert igyekszem am... :o)
Csutortok van... Amig megszarad a maszk a kepemen, kihasznalom az idot es irok par sort... Delutan vendegsegbe vagyunk hivatalosak Anitaekhoz... Nem csak mi, a Reniek is, magyarul: barati osszeroffenes 3. fele kovetkezik (1. Renieknel grilleztunk es kiscsikoztunk, 2. nalunk beacheltunk kicsit es vacsizni voltunk a kedvenc helyunkon, ma pedig 3. Anitaek keszulnek valami meglepivel...) :o) Gondoltam, kicsit szepulok, hiszen reg nem mozdultunk mar ki igy tarsasagilag, ugyhogy nem art sem testnek, sem leleknek egy kis elokeszulet, foleg a tegnapi nap utan! Hat... Igazan megerdemeljuk! Tegnap ugyanis vegre befejeztuk a "matekozast", ami a szobak szegelyleceit illeti, ugyanis egyszer regebben mar nekialltunk, de nem volt hozza turelmunk, ugyhogy sutba vagtuk az egeszet egy idore, tegnap viszont elkezdett ketyegni a lakasfelujitas idejenek ora (honnan szulok en ilyen kifejezeseket??!! Magam sem tudom...) :o) es ujra nekialltunk!!! Na, nem mondom, hogy elsore sikerult minden sarkot eltalalni, de tobb turelmunk leven befejeztuk!!! Minden harmadik nekifutasra ossze tudtuk hozni a ketto darab 45 fokos szoget, ami valoban illeszkedett is (harmadikra!) a sarkok 90 fokahoz!!! Ugyhogy elegedetten tertunk tegnap nyugovora es ma megerdemelt pihenesben lesz reszunk... :o)
Van rossz hirem is, hogy ne csak jot irjak mindig: faj a terdem... Nagyon... :o( Mar jo nehany napja, de remenykedem (meg mindig...), hogy el fog mulni hamarosan... A jobb terdemrol van szo kulonben, a masik meg szolgal... Allni nem nagyon birok, terdelni foleg nem, a guggolasrol nem is beszelve... Ugyhogy a tegnapi melo igen megviselt, de este bekente a Rudi "piros kremmel" (FLP - Aloe Veras melegito krem hasonlo bajokra...) es reggelre mar valamivel jobb... (Ja, nem benultam le teljesen, ha valakit erdekel, miert a Rudi keni a terdem, csak annyi az oka, hogy ha en kenem, akkor fel kell kelnem kezet mosni es ez megint fajdalommal jar, ugyhogy ezt elkerulven intezte a zuram a terapia ezen reszet...) Most az a terv, hogy Rudkom szerez megint kombucha gombat es ujra elkezdjuk tenyeszteni es inni a kombucha-teat (mert sok jo tulajdonsaga mellett ujra epiti a porcokat is!), addig meg iszom a "sima" aloe vera 96%-os gelt, kalciumot (magneziummal es D Vitaminnal) es megprobalom nem megeroltetni magam... (Ertsd: nem futok, nem ugralok, max. seta es yoga, ha mar egyszer muszaj mozognom...) Szivesen usznek is, de sajnos mar nem olyan jo az ido... A vasarnapi meleg hamar tovaszallt, azota szeles az ido es tegnap este meg dorgott-villamlott es esett is! (Errol csinaltam nehany kepet, mert nem birtam ki, hogy meg ne orokitsem, ahogy megy le a nap es az eso miatt olyan mesebeli szinek lettek, hogy olyan erzes volt, mintha egy filmben lennenk (rajzfilmben!) :) Ezekbol teszek fel ide egyet-kettot es ezzel zarom is mara soraimat, mert korog a gyomor es ez nem jo jel... :o)
(A kepeken kulonben esik az eso, de ebbol alig latszik valami, maximum a vizes teraszfal...)

2 comments:

Age said...

Porcépítő bogyót én is szedek, és használ. Hihetetlen milyen fájdalommal jár ...megértelek. Most vagyok túl a kb 3 hónapos szüneten aztán kezdem ujra.

Age said...

Proenzi 3 a neve a bogyónak. Pár nap után már lehet érezni a hatását, és 3 hónap után szünetet kell tartani. Kint is biztos van ilyen Walmark termék, a csehek gyártják...vagyis ez van a dobozon.