Wednesday 31 December 2008

Az ev utolso napja...

...Eljott hat ime, itt van: 2008 utolso napja!!! Mar 8 es fel ora eltelt a 24-bol, amit december 31-re szabtak ki, nemsokara 2009 es nekem meg annyi tervem van, amit igenis 2008-ban AKAROK!!! Pl. meg kellene keresnem vegre a mobilom toltojet, mert mar 2-3 napja lemerult es ma ejjel valoszinu fog jonni jo sok BUEK-os SMS, no meg szeretnek majd en is kuldeni...
Aztan, nem artana atszortirozni a regi (2005, 2006, 2007-es) csekkekrol a befizetesi bizonylatokat, mert ezek csak felesleges hulladek, de ugy orzom, mint a szemem vilagat mar jo nehany eve, de ha eddig nem kellett oket elovenni, hat remelem ezek utan sem kell... (Persze ez a feladat valoszinuleg atkerul januar elso napjaira...)
Aztan, a kertben sem artana picit gazolni, mert a sok eso miatt kinott az a hulye futo novenyke, ami tok gyenge, hamar szakad, ugyhogy muszaj finoman es lehetoleg gyokerestul kihuzgalni, mert ha benovi-, megfolytja a mangoldot vagy legalabbis eltakarja elole a napot!
(A citromok leszureteleserol nem is beszelve...)
Aztan be kell fejeznem a franciasalatat, amit tegnap elkezdtem (csak kozben elrohantunk a varosba es felbe kellett hagynom, ugyanis VETTUNK HUTOT!!!) :o)
Aztan szeretnem megcsinalni a ma esti TV-zeshez (mert mi ma nem bulizunk kint, csak itthon...) a csokis tallert meg turos pogacsat, s ez utobbit 3-szor kell atgyurni es kozben ketszer 20 percig hutoben tartani, ami ido is meg melo is, mert sajtot is kell reszelni stb.
Na es vegul, de nem utolso sorban jo lenne rendbe rakni az otthont is, hogy ne ugy lepjunk at az Uj Esztendobe, hogy nincs kitakaritva vagy kivasalva, mert azt mondjak, hogy az egesz jovo ev olyan lesz, amilyennel nyitjuk elso nap!!! Uhhh!!! :o( (Kar, hogy nem tudom gyorsan befejezni valami varazsvesszo segitsegevel a lakasrenovalast, mert hat nem kene elhuzodnia egesz 2009-re is...) :o(
Ugyhogy most nem is szaporitanam tovabb a szot, vegezetul nehany foto az ev utolso napjainak pillanataibol (Karacsony utantol...):

Ez 28-an keszult, kisse be volt borulva, de nem esett - vegre - az eso... Setalni indultunk, egy kis tengeri levegot szippantani kozelebbrol... :o)

O lefotozott engem... :o)

En meg Ot! (A kis helybeli "immunis" mar sapkaban van!!! Ha erezne, milyen hideg van Magyarorszagon ilyenkor, akkor rohogne!!! Itt most plusz 8-10 fok korul van, amikor huvos...)

Egesz evben nem iszik kavet!!! Az ev vege fele azert megivott egyet! Ha mar "uuugy atfagyott" a szentem! :o)

Ezt a jo szokasat 2009-ben is megtarthatna! "Ilyen" jellegu tevekenysegek altala vegzett megejtesenek suruseget szaporithatna... :o)

Az XXXL-es halak tovausztak a rajukkal egyutt, ugyhogy apos tegnap elott, a szep idoben ilyeneket fogott halbol...
Ilyenekbol meg ezt: nehany polip + par tintahal... :o)
Tegnap egy kis baratocska leskelodott be az ablakon, a lathatatlan szomszedek nemkesz hazarol...

Majd kis ido mulva egy vagany Matrixos Trintiy ugrassal lelepett! Talan megunta, hogy nem torodtem vele... (Vagy csak a halra palyazott, amit anyos kozben tisztitott a teraszan???)

S vegul: tegnap ilyen hutot vettunk, de ez a kep a Google-rol van, mert a mienket majd csak januar 6-an szallitjak... Most mindenki too busy... :o) Mondjuk oke, mert nem surgos, de nagyon jo aron szereztuk es tetszik nagyon!!! :o)

No comments: