Tuesday 30 December 2008

Ujevi bosegteremtes... :o)

Tegnap ota megint erosodott az "Ausztraliaba megyunk!" (egy napon, valamikor...) kezdetu almodozo-idoszak, ugyhogy elhataroztam, hogy "rameditalok" amennyire tudok es a vonzas torvenyevel "bevonzom" az eletunkbe ezt az elmenyt is!!! Azt olvastam egy kedves ismeretlen ismerosunk oldalan, hogy
"NINCS OLYAN CEL AZ ELETEDBEN,
AMIT NE TUDNAL ELERNI, CSAK NEM AKAROD ELEGGE!
A SORSOD A TE KEZEDBEN VAN!"
Ettol aztan feldobodtam nagyon, de foleg attol, hogy tegnap kicsiket ujra beleelhettem magam abba, hogy "hat csak osszejon egy nap...", mivel a zuramnak probaltam felvazolni (amikor azt mondta, hogy majd ha nyugdijasok leszunk...), hogy akkor mar biztos nem... :o( Mert: 1) MOST szeretnem - nem szaz evesen, 2) amig meg nincs babynk, addig lenne jo "megejteni", 3) amikor oregek leszunk, akkor majd ha lesz is ra zse, ugyis a gyerekeinket-unokainkat fogjuk segiteni, tamogatni, ugyhogy akkor mar tuti nem jut egy ilyen messzi utra...

Mindehhez a nagy vagyhoz ma reggel kaptam e-mailben a kovetkezoket:
ÚJÉVI BŐSÉG TEREMTŐ SZEMINÁRIUM
2009.01.04.
Gaia-val, bőséghozó Istennőkkel Abundantiaval és Fortunával
és az angyalokkal
Az ÚJÉVI bőség teremtő - napon olyan technikákat, varázslatokat, ismertetünk meg szellemi közvetítéseken, meditációkon és gyakorlatokon keresztül, melyek segítenek abban, hogy a bőséget, a lelki és anyagi jólétet sikeresen bevonzhassuk az életünkbe!
A bőség szarúja nem más, mint a kiapadhatatlan isteni energia forrás, amely mindennel képes ellátni, amire szükségünk van.
Ha a tudatodban az a hiedelem él, hogy kevés a pénz, hogy a világ gazdaság válsága hatással van a jólétedre, akkor úgy is lesz, és bizony bedöltél a nagy pénzügyi manipulátoroknak, kik félelembe akarnak tartani.
A pénz forrása isteni mint bármi más itt a földön, és eme forrást mindenki igénybe vehet, aki megtanul élni a teremtő erejével.
Ezen a napon az égi és a földi isteni erőkkel fogunk dolgozni, megnyitjuk a bőség erők csatornáját és újra megtanuljuk, hogyan kell a bőség forrásokból meríteni
A szemináriumhoz tartalmas írásos anyagot fogok csatolni, amely megerősítéseket tartalmaz, bőség teremtő angyal rítust, imákat, anyagi bőség megteremtését segítő égi lények neveit, és égi testvéreinktől érkezet programot, amely a tudat és a lélek mélyebb rétegeiben ható szegénység tudat oldó-gyógyító, és bőség-hozó energia munkát fogja segíteni.
A megfelelő eszközök birtokában és lépésekkel, meg lehet szüntetni azokat az akadályokat, melyek a az anyagi jólét útjában állnak . Ilyenek lehetnek a szegénységi fogadalmak, önkorlátozó hiedelmek, negatív programozás, érzelmi blokkok stb...
Ha kész vagy változtatni és újra megtanulni élni az isteni bőség áradattal, akkor várlak szeretettel.
Vezeti: Aysha - Samel Ryszarda
Jelentkezés szükséges:

angyalforras@gmail.com

Tel: 06-30-533-2424
Helyszín: Csillagkapu 1111 Bp., Bercsényi u. 5.
(5. perc a Móricz Zs. Körtértől)
Költség: 5.000.-
(+ írásos anyag díja 500.-)
10-18 óráig

Aki raer, ne hagyja ki!!! En biztos nem megyek el ra, mert nincs tul kozel, de aki megteheti, az hallgassa meg helyettem is es meselje el majd hogyan kell varazsolni es almokat megvalositani!!! Akar ki is fizetem a belepojet annak az onkent jelentkezonek!!! :o)
Ugyanis az van, hogy en hiszek az ilyenekben!!! Semmi sem lehetetlen! Mondtam is tegnap a zuramnak, hogy ha mar a nyugdijas korunkat emlegeti miert nem inkabb meselunk akkor az unokainknak, hogy milyen jo volt Ausztraliaban es miert ne tekinthetne rank meg sok utanunk kovetkezo generacio ugy, hogy: "Ok azok a dedszuleink, akik 2009-ben (peldaul...) megvalositottak az ALMUKAT, mert hittek benne es nem tagitottak a celjuktol, amig el nem ertek..." Miert ne? :o) Masok hogyhogy el tudnak jutni oda eletukben tobbszor is, hosszabb idore is, nekunk akkor miert ne jonne ossze az a minimum 2 het vagy 3 egyetlen egyszer!!! Neha azt "kivanom", ha gyogyithatatlan betegseget fedeznenek fel nalam es tudnam, hogy nincs sok hatra, akkor azt kivannam, hogy menjunk le es elvezzuk Ausztraliat!!! Talan akkor jutna ra penz... :o( (Persze miutan hazaernenk, kivannek meg egy kis csodat, hogy gyogyuljak ki abbol ami fenyegetett es megse kelljen meg tavoznom innen a Foldrol, de ez mar sok lenne, nem?!) :o)
Na jo, felre a hulesegekkel! Egy biztos: hiszek! ...Es a REMENY hal meg utoljara! :o) Ugyhogy most szepen elkezdem sokkal tudatosabban alkalmazni, amit mar tudok es hiszek, megpedig azt, hogy az Angyalok itt vannak korulottunk es segitenek, ha megkerjuk oket ra! De miutan megkertuk oket es elmondtuk (vagy leirtuk) a vagyunkat, nem kell a "szajukba ragnunk" ilyen-olyan megoldasi modszereket, nem kell nekik megmondani milyen modon segitsenek, majd ok maguktol megteszik a szukseges lepeseket, mert bizony, emberi esszel fel nem foghato modon is tudnak segiteni, olyan csodakat tudnak muvelni, hogy a megoldas vegul "egyszeruen hihetetlen"!!! Ugyhogy most mi is abban bizunk, hogy valamilyen csoda tortenik es valahogy el tudunk majd jutni almunk megvalosulasaig! :o) (Azert tobbesszamban irok, mert a zuram eppugy szeretne, mondta is es latszik is rajta (talan a mozi hatasara???), csak o kevesbe mer almodozni es nem eleg eros neha a hite, de majd en "vizualizalok" helyette is!) :o)
Mar sporolni is elkezdtem... :o) Igaz, eleg lassan csopog a boseg csapjabol... Bar romlana mar el jobban es omolhetne egy kicsit tobb csoda-penz!!! :o)
Kanadai Marikam mondta, hogy tegyek az agyam kozelebe egy szep kepeslapot a helyrol amire vagyom es az is segit, hogy megvalosuljon... Nos, a szep lap meg is erkezett! Szilaskam kuldott egy szep naplementes kepeslapot Sydneyrol, ugyhogy maris gyurom a parnam alatt par napja!!! :o) (Koszonom!!!)
Na, most viszont bucsuzom, mennem kell tusolni, vasalni es delutan hutot venni!!! :o)Kep: A boseg angyala

1 comment:

Anonymous said...

Mi szivesen latunk titeket ha erre fele is jottok, ugyhogy a szallassal nem lesz gond.. ;)