Saturday 3 January 2009

Mitol doglik a fereg... :o)


...Na, nem kell egybol undoritonak titulalni a mai iromanyom cimet, mert igazabol nem az! Az egeszsegunk erdekeben vegzunk Ujevi Feregirtast, ugyanis annyi bajunk van ujabban egeszsegileg, hogy a zuram meg az ayurvedas-baratja kitalaltak, hogy komplett szervezettisztitast kell csinalni! Hat persze, hogy en is hagytam magam befuzni a projectbe, ugyhogy mar 3. napja (naponta novelve a mennyiseget!) minden kaja utan iszom a borzasztoan keseru grepfrutmag-cseppeket!!! Emberek! Aki azt hiszi, hogy a kave keseru, az kostolja meg szepen a Citrofit cseppeket!!! Brrr!!! Egyszeruen olyan erzes, minden lenyelt korty utan, mintha egybol ki is birnam rokazni! :o( Raadasul naponta 3-szor kell, minden foetkezes utan (egybol rontjuk is el a finom kaja-izt!) egy kis folyadekban feloldva... Na, a Rudi bator! Nem all meg kozben, hanem azonnal lenyeli egy vagy max. ketto orias nyelesre! En meg... :o( En meg eloszor is 1 dl vizhez vagy cukrozatlan teahoz (mert ujevtol megint nem cukrozunk!) facsarok legalabb 3 egesz citromot es ebbe nyomom a......ma mar 15 db cseppet!!! (Tegnap delutan meg csak 9 volt, este mar 15 es addig noveljuk fokozatosan, amig el nem erjuk az eloirt 3*30 cseppet!!!) Na, aztan megfogom a Rudi egyik kezet, szoritom, mintha ez segitene barmit is es nezek kozben a szemebe, amig o mosolyog ram, hogy batoritson es keznel van, hogy visszanyomja a kezembe a poharat, ha "Nem ittad meg vegig! Maradt egy csepp az aljan! Ezt is hajtsd le!" :o)
Nem tudom miert kellett ez nekem igy januar elejen, hiszen azert imadkoztam, hogy az Uj Ev csupa jot hozzon es szepet! A grepfrutcseppek nem jok, es nem is szepek, de bizom benne, hogy hatasosak! 1,5 honapig kell innunk, aztan jovore repeta!
Na de varjaaa!!!
Nincs itt vege a mokanak!!! Ez csak a kezdet! Ugyanis a fo-fo-foproject nem ez! Ez csak "elo-gyogyitas", mivel ez a grepfrutmagcsepp megol rengeteg virust, bakteriumot, gombat es egyeb bestiakat, nem lehet immunitast szerezni ra (vagyis hatni fog mindig, nem szokja meg a szervezet...), termeszetes antibiotikum es tegnap meg a macskainkat is sorba-allitottuk, hogy a nyakukra csepegtessen a Rudi 2-3 cseppet, mert igy legalabb elpusztulnak a kulso eloskodok, amik a bundajukban vannak... Aztan 10 cseppet oldottunk fel 1-1 pohar vizben es fertotlenitettuk a fogkefeinket vele! Hoppa! Ez a szer tud am ilyeneket is, ugyhogy ajanlom minden meresz vallalkozonak, akinek jo a gyomra es kibir 1,5 honap kinzast minden kaja utan...
Na de visszaterve a Nagy Parazita-irto Projectre:
vasarnap, januar 4-en indul a Nagy Project! Hogy miert pont ekkor, vagyis holnap az nagyon egyszeru: mert a 21. napnak szombatra kell esnie (ami igy januar 24, szombat lesz), ugyanis ezen a napon lesz "eletunk legborzasztobb ejszakaja" (igy keszitenek fel a beavatottak!) es azert kell szombatot valasztani, hogy masnap tudjunk regeneralodni, hogy ne kelljen sehova menni, mert keptelenek leszunk ra... Szoval ez lesz a majtisztito nap keserusoval, olivaolajjal, GREPFRUTTAL (a valtozatossag kedveert...) Allitolag sok apro zold szinu kis ko fog "kijonni" az emberbol es ezek koleszterolt tartalmaznak igy a viz felszinen kell uszkalniuk, amig az "anyag" ugye lesullyed... :o) Nos, megkaptuk az ukazt, hogy szamoljuk meg, mert akkor jartunk sikerrel, ha kb. 2000 db kijon! (Na tudod ki fog ennyit szamolni???!!!) Aznap ejjek a bal oldalunkon kell fekudni es szepen le van irva az egesz eljaras, hogy hany orakor mit kell csinalni, bevenni, meginni stb. Ja es szivoszalat is ajanlanak az itokahoz, mert allitolag annyira kegyetlenul rossz ize lesz, hogy nem is lehet maskepp, csak azzal lenyelni!!! (Meg jo, hogy anno a Ritam ReZije vett nekunk szivoszalakat a boltban, amikor itt voltak!!! Akkor nem nagyon hasznaltuk, de most par ev utan igazi hasznos kellekke lett!)
Na varjatok, elore rohantam... Amirol irtam, az ugye a 21. napi majtisztitas, de ami megelozi es ami meg koveti is (ossz-vissz: 1,5 honapig!) az a kovetkezo 3 tunemenybol all:
- feher uromfu kapszula
- szegfuszeg olaj (amihez kulon kaptunk ures kapszulakat is, mert eves kozben kell megtoltenunk oket cseppekkel)
valamint
- extra eros fekete diohej tinktura!!!
Ez az egesz egy bizonyos dr Hulde Clark receptje alapjan osszeallitott kura! Keressen ra akit jobban erdekel a Google-on a nevere, mert lattam, hogy magyarul is ir errol az egesz hasznos kinzas-projectrol!!!
Vagy: siman kattints a linkre amit mindjart megadok es ezen a - nagyon klassz!!! - oldalon bal oldali oszlopban ha szemben ulsz a monitorral lejjebb gorgetsz es megtalalod a TISZTITO KURAK cimu reszt. Arra katt es egybol az elso a Gyogynovenyes Parazitairto Program! Alatta vesetisztito kura (amirol szinten csiripelnek a zuram madarkai, hogy ezt is megcsinaljuk majd!) es az alatt ott a brutalis majtisztito kura reszletes leirasa! Olvassatok el es erezzetek egyutt velunk aznap!!! :o( Ha pedig teljesen az aljara gorgetitek a kurakat, akkor ott egy cim, ahonnan be lehet szerezni a hozzavalokat es arak stb. (Mi nem innen rendeltuk, de arban hasonlo...)
Az oldal ir meg gyogynovenyekrol, fustolokrol, egeszseges taplalkozasrol stb. Bogarasszatok, ha raertek es ha erdekel, mert nagyon joooo!!!
Mara bucsuzom, szuretelunk ma (citromot), ugyhogy nem vagyok "onlany"!
Holnap jelentkezem - valoszinuleg este - es elso kezbol jelentem az elso parazita-program-napi szemelyes tapasztalataimat a gyogy-szerekrol! :o)
(A foton a program resztvevoi (+ 1-1 kakukktojas): a Citrofit nem a program resze, de doglik tole a candida albicans belben eloskodo, uramat tonkre tevo gomba; a teafaolaj pedig szinten csak kakukktojas, de ezernyi jo oldalat tudnam ismertetni tapasztalatbol, csak nem most! Majd egyszer! Addig is aki nem ismeri, ismerkedjek meg vele kozelebbrol!!! Egy olyan szer (a teafa olaj), ami MUSZAJ, hogy legyen otthon!!!
Az also kep pedig a netrol van, de ugyanaz, amit mi kaptunk, csak itt meg a feher uromfu kapszulakat is kiszortak, hogy jobban lassuk, mitol is doglik a fereg!!! :o))

2 comments:

Age said...

Nem is tudtam hogy önkínzás révén szereted a szado- mazo dolgokat. Miért kell tisztulni, a sok haltól igy is sokkal egészségesebb vagy mint az átlag magyar.

Age said...

A csupasz fügefás kép.... háát, mikor kezd kinőlni rajta a levél?