Saturday 16 January 2010

Napsuteses hetvegehez melto seta...


Vegre ugy tunik, hogy egy idore veget ert ez az esos idoszak es ennek oromere, no meg a hetvege miatt, ma szepen elmentunk egy nagyon nagy setara a Solaris Beachre... Minden nap jarunk setalni, de altalaban csak itt a kornyeken, ma viszont annyira csalogato volt ez a szep napsuteses nap, hogy nem tudtunk ellenallni egy messzibb kiruccanasnak...
Mielott elmentunk volna Rudko kiporszivozott, delelott pedig kimostam a jogazo pokrocainkat, amelyek ropke 4 ora alatt meg is szaradtak a joidoben! Ugyhogy a ma esti jogazashoz rend van es tisztasag pokrocostul! :o)
A seta szuper volt! Total feltoltodtunk!!! Vittunk magunkkal banant meg narancsot, ha megeheznenk... Lattunk sok erdekesseget is: pl. uj palmafakat telepitenek a beachen, most nemreg lehettek beultetve, meg ott allnak a munkagepek es meg eleg nagy a kaosz... Ugy latszik maris keszulnek a nyarra... Ilyenkor altalaban szet van ott minden rombolva, vagy legalabbis latszik, hogy dolgoznak azon, hogy nyarra minden szuperaljon... Ma sem volt ez maskent, de azert nem volt annyi asas, hogy zavaro lett volna a setalgatoknak... Sokan voltak kint, bar velemenyem szerint tobben is lehettek volna, de ha korbenezunk mennyi sok szep hely van errefele, hat nem csoda, hogy nem mindenki pont itt szeret setalni... :o)
A kepeket feltettem az albumok koze, mindjart linkelem is a vegere...
Mas ujsag nincs errefele, ha csak az nem, hogy a megfazasunk tovabbra is tart bar most en vagyok jobban oda, R. pedig mar a vegenel jar... Nem tudom milyen lesz a mai ejszakam, bar bizom abban, hogy ez a seta jot tett, de a szemem annyira eg, hogy nem is csodalkoznek, ha estere belazasodnek... :o( Egesz nap tusszogok, az orrom meg ugy folyik, hogy mar pirosas alatta a sok fujastol...

Hat ennyi lenne egyelore, ha megint lesz egy kis idom es ihletem, jelentkezem! Addig is csok es jo hetveget! ♥

Kepeket jobb oldalon megtalaljatok (mindig a legfrissebb album az elso...) :o)

1 comment:

Age said...

Húúú, már megint micsoda képek!!! Most rögtön eldobok mindent és rohanok hozzátok!!! Hol van ez a Porates játszótér és part, pár mellé rakjál légyszi google térképet, és jelöld be a helyét.
Jóó az új blogdesing , Jóskámnak is rögtön feltünk:)) Rudidat pusziljuk, és persze téged is!!