Saturday 6 February 2010

Borura deru? Remeljuk! :o)

Ma ilyen borus es esos napunk volt... Az elso vitorlasok elkezdtek azert kimereszkedni a kikotobol, de apos csak nehany orara ment ki koran reggel es ebedre mar itthon volt csekely fogassal a vodrocskejeben...
Mi folytattuk ma a konyhaban a csempek felrakasat es estere be is fejeztuk, raadasul ugy, hogy kozben meg vendegunk is volt! :o) Igy kell ezt csinalni! Na de mielott azt gondolnatok, hogy milyen "vendeglatok" vagyunk mi, hogy nem is foglalkozunk a vendeggel, hanem kozben lakast ujitunk, el kell mondjam, hogy van "VENDEG vendeg" es van "haver vendeg"... Elobbi ritkabban jon es keszulunk is az erkezesere elore, utobbi pedig az a kategoria aki itt lakik a kozelben es barmikor felugorhat egy teara. vacsira, palacsintara, filmre vagy segiteni... Utobbi kasztba tartozik Nikola baratunk is, akivel elment jo par ora a ma delutan-estbol es kozben ettunk-ittunk, dumcsiztunk es a konyhaban csempeztunk!
Holnap vasarnap, vagyis "a hetedik napon pihenjetek...", tehat nem lesz dolgozas itthon, de ha eso lesz akkor kirandulas se nagyon... Talan nem is baj, itthon is lehet lazsalni kicsit, esetleg olvasni, amire az utobbi idoben nem nagyon jutott idonk...
A tegnapi film kulonben nagyon gaz volt!!! Jaj! Reg nem lattunk ennel hulyebb filmet! Kar is volt vegignezni, de ha mar elofizettunk... Brrr... Inkabb lefekudtem volna idoben aludni!
A mai nap fenypontja, hogy tesom e-mailje ideert (a harmadik probalkozasra...), ugyhogy most ez feldobott igy estere... Ezen kivul, vegul, de nem utolso sorban Hajaskanak kivanunk itt is nagyon boldog szuletesnapot!!! (Tesom, Te honnan tudsz ilyeneket??? Az iwiw a titkok nyitja?! Vagy mi?) :o)
A vegere egy nemreg olvasott mondas:
"Ha ket egymas utan kovetkezo esos nap utan napsuteses reggelre ebredsz, biztos lehetsz benne, hogy hetfo van..." Ezzel csak szolidaritasunkat szeretnenk kifejezni azok irant, akik hetfon reggel dolgozni mennek es a hetvegen zuhogott, de talan most megiscsak szeppe tette hetvegeteket az uj ho, amirol hallottam, hogy leesett megint! (Irigykedem!!!)
Na, csokozon! Huzok zuhanyozni... (Rekordidio: 22 ora van - "csak"...)

1 comment:

Anonymous said...

Micsoda idő van már nálatok,itt csak hó-hó-hó!dork@