Monday 22 February 2010

Egy kis napsutes azert jutott... :o)

A tegnapi napsuteses jo idonek nem sokaig orulhettunk, mert ma reggel megint arra ebredtem, hogy zuhog az eso... :o( Viszont orulok neki, hogy tegnap kihasznaltuk legalabb a joidot, es mostam is, s estere minden meg is szaradt... :o)
Ebed utan kimentunk a kapolnahoz setalni, majd atszeltuk az erdot es a parton pihiztunk picit... Itt egy hullamos videot is felvettem Nektek, hogy atadjam a szepseges elmenyeket, de meg nem volt idom felrakni... Majd jon... :o) Mar-mar eppen indultunk volna hazafele, amikor egyszercsak arra lettunk figyelmesek, hogy egy pasas az erdoben "dobalja" a fakat!!! :o)))) Hat ki mas, itt ahol a madar sem jar, mint a mi Nikola-baratunk!!! :o) (Vele szoktunk orakig cirkulalni a termeszetben es komoly filozgatasokba bonyolodni...) Mindig osszefutunk valahol, pedig sosem beszeljuk meg konkretan! Ez nem veletlen! :o) Na, tegnap is szepen setalgatunk, erre ott matat az erdoben... Rudi odakiabalt neki, hogy ha tul sok energiaja van o ismer 3 ozvegyasszonyt, csak szoljon! :o)))) Kiderult, hogy csak az elkorhadt es az osvenyre esett fakat probalja kicsit arrebb cipelni (egyedul, onerobol!), mert elzarjak az utat... Na, bealltunk mi is segiteni, de meg harmunknak is nehez volt az a nagy fa! :o) Picit megis megmozditottuk, majd utunkat immaron harmasban ujra a nyilt tengerre nezo part fele vettuk... Na, itt kezdodott az en idom!!! Olyan frankon sutott a nap, hogy a dzsekim lekivankozott es pokrockent lepett fel uj szerepeben... 2,5-3 orat ott fekudtunk es beszelgettunk!!! (En inkabb a tenger hullamzasan meditaltam, fel fullel a fiuk sztorijait hallgatva, neha koveket dobalva a vizbe, szoval tiszta ovis lazulas, semmi megerolteto tevekenyseg...) Egesz heten mozgasban voltunk, dolgoztunk, vendegeskedtunk, varosba maszkaltunk, tehat pont jokor jott ez a kis napocska vasarnap, amikor ugysem csinalunk altalaban semmit, ami megeroltetessel jar, mert ugye a Vasarnap, az Vasarnap! :o) Ilyenkor (legalabb egy napot!) pihenni kell! Nagyon jol elvoltunk! Rudi hatizsakjabol elokapott fejenkent egy narancsot, mert ugye o sosem okoz csalodast, ha kirandulni megyunk, nala altalaban mindig akad valami kaja, pia... :o) Nikolank meg levezetoedzeskent feltuzogette a narancshejakat ket palcikara, hogy perzselodjenek a napon, mint narancsos saslikok! :o))) Pihentagyu! :o)
A naplemente korul mar kezdtunk fazni, ugyhogy szedtuk a satorfankat es elhuztunk haza, de elotte megbeszeltuk, hogy akkor az elozetes megbeszeleshez tartjuk magunkat es Nikola feljon palacsintazni... :o) Ugyhogy szinte egesz nap egyutt voltunk... Total feldobodott tole a srac! (Igerem, egyszer megmutatom kepen is, de tegnap pl. kapucnit huzott a fejere, hogy most o kocos ugyhogy ne fenykepezzem!) :o))) Keszitettem fahejas, kakaos, turos, erdei gyumolcsizes es bananos-mezes-tejszines palacsintat! Fincsi volt!!!
Ma hetfo... Zuhog az eso... Var a melo... A heten lesz a szulinapom, ugyhogy ki kell gondolnom a menut es valoszinu a hetvegere megpattanunk valahova... Majd meglatjuk... Minden az idojarastol fugg...
Szep, uj hetet mindenkinek: egeszsegben es sikerekben gazdagot! :o)

Tegnapi kepek - aki teljessegeben szeretne elvezni - megtalalhatok a KEPEINK kozott, az elso albumban... (Jobb oldalon klikk a kepek megnyitasahoz...)

No comments: