Wednesday 24 February 2010

Mini-hetvege, a hetvege elott 2 nappal! :o)

Az agyunkra megy mar ez a sok eso... Mar a Fold is alig birja beinni...
Most valamilyen csoda folytan elallt, ugyhogy azonnal benyomtam egy adag mosast, a zuram pedig a kocsit takaritja es szellozteti az udvarban...
Holnap leszek 29...
Hihetetlen, hogy mar mindjart 30!!!
Eddig ugy volt, hogy holnap szulinapi ebed anyosekkal stb. stb., de tegnap este valtozott a program... (Erre mondjak, hogy "ember tervez, Isten vegez"...)
Holnap ugyanis, amint felebredunk elindulunk a fovaros iranyaban, ahol masnap (vagyis penteken) R-nek dolga van, en pedig elkiserem... Hogy ne kelljen nagyon koran kelni penteken, igy inkabb mar holnap felmegyunk es ott alszunk egy ismerosunknel... Nem is gondoltam volna, hogy igy unneplem a szulinapomat, uton-utfelen, de igy alakult es kicsit azert orulok is neki, mert minden evben ugyanolyan: anyosekkal ebed, torta, bajvigyor, ket foto es este blogon beszamolo a naprol... Most mas lesz! Szombatig nem is jelentkezem valoszinuleg, mert nem lesz netem... (Technikai szunetet tartok es 2 napos agytekerveny szelloztetest a monitor pixeleitol...)
Ugy tervezzuk a holnapi napot, hogy ut kozben megallunk valahol szulinapi ebedre, ha ebedtajban a Plitvice Nemzeti Park kornyeken leszunk, akkor ott allunk meg es teszunk egy kis setat a termeszetben... Az elemeket mar feltoltottem, ugyhogy uj kepek varhatoak... :o) A fovarosba erve hivjuk szallasadonkat, hogy hol talalkozzunk, vagy ha nem er ra, akkor csavargunk addig egyet a varosban... Este pedig szeretnenk harmasban elmenni pizzazni vagy sutizni, ezt meg eldontjuk... :o)
Jo, hogy vegre megszultuk az utolso variaciot, mert volt rola szo, hogy autoban alszunk, hatso uleseket itthon hagyva, pokrocokat bepakolva stb. stb., aztan volt rola szo, hogy talan jobb lenne busszal menni, de vegul gyozott a kocsi es az ismerosnel megszallas (ismerost megszallas!) :o)))
Most bucsuzom... Var az agynemumosas, az elozo mosas teregetese, takaritas, tervkeszites, bevasarlolista megirasa majd bevasarlas delutan, aztan embernek fodrasz 5-kor es nesze neked nyugis nap: minden nap csak rohanunk!!! :o)))

No comments: