Saturday 27 February 2010

Voltunk, lattunk, viszajottunk... :o)

Ujra hetvege...
2 napig voltunk tavol, ami kicsit fel is dobott es kicsit le is nyomott... :o) Az "odafele ut", csutortokon (a szulinapomon! :o)) szep volt es napos... A regi uton mentunk, nem az autopalyan, hogy kozben lassunk mast is, mint elsuhano kocsikat, visszafele viszont az idojaras-elorejelzes azt kenyszeritette rank, hogy inkabb autopalyan jojjunk haza... Jol tettuk! Akkora vihar kerekedett feluton, hogy a zuram alig gyozte torolgetni az ablakot! Maximalisra kapcsolta az ablaktorlot, de igy is eleg nagy volt a homaly es ugy omlott, mintha dezsabol ontenek!!! (Mi az a "dezsa"???) Egy minivideot is krealtam, hogy megmutassam, de az mar a vege fele volt, a legnagyobb zuhit vegigrettegtem, nem volt erom kamerazni... :o))) Dorgott, villamlott, ki sem szalltunk egyszer sem az autobol, csak megalltunk kajalni egy kicsit es nyomtuk tovabb hazaig!!!
A regi uton Zagrab fele viszont nem voltak ilyen horror elmenyeink... :o) Az gyonyoru volt! Lattunk kozben havas hegyeket, lattunk ut szelen legeleszo baranyokat, atmentunk egy arviz-boritotta tajon, ahol a vizbol allt ki a fak lombkoronaja es minden el volt arasztva vizzel!!! Aztan megalltunk kicsit frissulni es meginni egy kavet Rastokeban, abban a kis faluban, ahol naszuton is jartunk mar! :o) A Likaban (az orszag hegyvideki resze...) talalhato, nem messze a Plitvicei Nemzeti Parktol... Sajnos itt nem alltunk meg, mert siettunk odaerni, mivel ugy beszeltuk meg, hogy szallasado kedves ismerosunk az autopalya kijaratanak fog rank varni es nem akartuk sokaig megvarakoztatni... Amikor megerkeztunk, osszeutottunk ketten nok egy gyors vacsit, beszelgettunk kicsit es el is bucsuztunk ezer halankat ecsetelve, hogy megszallhattunk nala estere es nem kell megsem autoban aludni, ahogy terveztuk... Meg hideg van az ilyesmihez, az teny... Masnap elinteztuk amiert felmentunk (Rudi-doki) es du. 13.45-kor mar az autopalyan tankoltunk hazafele! :o)
Az uton keszult kepekbol van egy album a kepes-oldalunkon (gondolom mar tudjatok hol...), ott megnezhetitek a tobbit is, most csak nehanyat teszek ide fel... :o)
Egyelore arrivederci, mert ki kell talalnom, mit fozzek holnapi szulinapi ebedre anyosekkal... (Egy otletem van: pizza meg Cola, de nem biztos, hogy mindenki tamogatna az otletet, pedig most erre az egeszsegtelen kombinaciora vagyom leginkabb...)
Ha tobb idom lesz, lefenykepezem es megmutatom mit kaptam a ferjecskemtol szulinapomra!!! :o)))
Szep hetveget mindenkinek! ♥

No comments: