Monday 5 April 2010

Azt hittuk, hogy...

...hogy Husvet elso napjan otthon leszunk egesz nap, de vegul a sors megint szervezett egy kis musort, ugyhogy elsokent az ugyeleten kotottunk ki (hugom volegenyevel ezuttal, a valtozatossag kedveert, akinek valami fajdalmas gomboca lett a fule mogott, a nyakanal...), majd nem talaltunk szukseges gyogyszert a varosi ugyeletes gyogyszertarban, ugyhogy tovazotyogtunk Pecsre, ahol sikerult beszerezni a szukseges orvossagot es ha mar bementunk, gondoltunk egyet es felmentunk a TV toronyba a Mecsekre! :o) Spontan kirandulas!!! Az ilyenek a legjobbak mindig! :o)
Fentrol Rudi fotozta Pecs panoramajat es keszitettunk egymasrol is kepeket, majd hazafele megint csak spontan otlettol vezerelve Rudit a keresztfiunkek fele iranyitottam, pedig meg azt sem tudtam, hogy vajon Husvet napjan otthon lesznek-e vagy zart ajtot csokolunk... Vegul elertem oket es otthon voltak, ugyhogy bementunk egy villamlatogatasra! :o) Ropke fel orat maradtunk, csak azert, hogy a zuram legalabb egy kicsit lassa a gyermeket, hiszen olyan regen talalkoztak... Utana hazajottunk es neztunk egy husveti filmet este, ma pedig hiaba mondogatjuk reggel ota, hogy "szabad locsolni", senki rank se bagozik... :o)))) Mondjuk en mar ketszer is elo lettem locsolva a napokban: egyszer amikor a tesom ontott le, mert veletlenul nem figyelt oda es kihuzta az akvarium folul a vizes csovet, amikor eppen ujratoltottek, masodszor pedig tegnap, amikor a kocsiban nyitottam a szensavas Sprite-ot es total leontottem magam vele, mert felrazodott ut kozben... :o)
A zuram ma reggel feldobott egy fempenzt, hogy "fej vagy iras" s igy kiderult, hogy inkabb megsem ma delutan megy vissza, hanem holnap reggel... Nem tudtunk donteni, ezert dontunk penzt... A koran keleshez nem nagyon fulik a foga, de ma esik es hideg van, ilyen idoben pedig nem szeretne utazni... Holnapra nem josolnak esot...
En holnaptol nettelen leszek, ha csak ra nem keretozok egy-egy mondat erejeig valakinel, ahol megszallok, de inkabb nem, inkabb hasznosabban toltom az idot es baratkozom, dumcsizunk stb.
Hat ennyi...
Minden lanynak kivanunk tobb locsolot, mint akik bennunket megtiszteltek!

1 comment:

Mariann said...

Édesek vagytok...! :-) Mint anya és apa, köztük a gyerkőc. Lassan már így is lesz...? :-)