Sunday 23 May 2010

Ha vegre itt a nyar... De mikooor???

Nem jelentkezem, senkinek, sehol es "bekaphatom!" (tudom!), de:
tele van a puttonyom, mint a Mikulasnak, de sajnos nem ajandekkal (bar egyet kaptam tegnap, ott van a felso kepen!), hanem teendokkel!
Repul az ido s mi meg mindig Lueknal festunk es takaritunk, a tervezetthez kepest elegge elhuzodott... Nem baj, egyszer ezen is tulleszunk... A jo hir viszont az, hogy a konyham nagyon szepen fejlodik, alakul, s nemsokara mar komoly kepeket is tudok mutatni rola! :o)
Majus 27-en megjonnek a szekrenyeink, ugyhogy holnap festunk (nalunk) s parhuzamosan csinalunk mas dolgokat is (foleg a zuram, mert mar egeszen hosszu listaja van feladatokbol erre-arra...) s en magam is dolgozgatok, amikor jut ra idom (vagyis amikor itthon vagyunk...), mert nekem meg itt a sok melo, vasalas, takaritas, keszulodes a szezonra... Az ido hobortos, de alakul az is, mint pupos gyerek a pres alatt... :o))) Meg nem furodtem a tengerben, de a labaimat mar bemartogattam egyik nap amikor a kis Lailaval voltunk setalni a parton... Olyan strandokat alakitottak ki errefele, hogy leesett az allam!!! :o))) Lucianaek elott nemmessze pl. ott a Copacabana, nem is kell erte Braziliaba mennie! :o))) Nalunk is jott friss kavics a telen elmosott reszre es megint igazi kis paradicsom van a haz alatti obolben... Hurraaaa!!! :o)))
Aposkam ido kozben 64 eves lett s iden nem hogy tortat nem volt idom sutni neki, de meg ajandekot sem kapott (annal inkabb mi!) Ugyanis a szulinapjan osztottak az osztalekot es apos odaadta az osszes reszvenypenzt nekunk: lakberendezo csoroknak... :o( Nagyon jokor jott, mert nagyon nagyot tudunk igy haladni a meloval es talan tobbe nem is utopia, hogy az elso vendegeink elott vegzunk a lakassal!!! :o)
Rudi szorgalmasan festeget Lueknal, en is vele vagyok minden nap, mert a gyerekek eletveszelyesek es kinn vannak aramvezetekek, furogep stb., meg ketten is kevesek vagyunk vigyazni rajuk! Mutatok is nehany kepet, hogy milyen lett a lakasuk:
a kislany szobaja rozsaszinu lett, a plafonra Rudi felragasztott (Lu navigalt...) karikakat es most teljesen retro a hangulat... A konyha-nappali kisse tul sargas, Lucinak nem tetszik, mert nem lett citromsarga, de most ez van s kenytelen megszeretni... :o) A haloszobaja meg narancssarga lett, de arrol azt hiszem nem is csinaltam kepet...
Tegnap volt egy visszanemtero alkalom, hogy vegyunk egy 17 reszes edenykeszletet es ezzel lepett meg a zuram, bar en valasztottam ki, de azt mondta, itt az ido, hogy motivaljon a fozesre, mert lassan kesz vagyunk a konyhaval es nekiallhatok ugyeskedni en is!!! :o)))
Mindenkitol ezer bocs, hogy nem irok soha valaszt az e-mailekre, de ez reszben azert van, mert szinte minden nap reggel 9-kor kilepunk a hazbol es 22 ora korul jovunk meg... Ha ra is nezek a gepre, azt nem itthon teszem, hanem Lucynal, de ott nem lehet nyugodtan irni, mert melo van es gyermekmegorzesi trukkok... A masik indokom, hogy ha itthon is vagyok, vannak sokkal fontosabb dolgok, amelyek elsobbseget elveznek es ugy hivjak oket, hogy "haztartasbeli kotelessegek" s nem utolso okom, hogy a szamitogepem monitorja ugy tunik nem sokaig huzza mar, mert ossze vissza ugral es egyszeruen azt sem latom mit irok, nem am, hogy olvassak is valamit... Masodpercenkent eltunik a kepernyo s jonnek helyette szines csikos "foldonkivuliek"! :o(((( Remelem magatol meggyogyul, mert nem elet az elet szezonkezdeskor net nelkul!!! :o(
Most bucsuzom... Szep vasarnapot mindenkinek! ♥

No comments: