Thursday 17 June 2010

Strandon voltunk - polipot vacsiztunk! :o)

Tegnap nagy levegot vettem es osszeirtam a teendoinket ebben a junius honapban... Kezdve a konyhazastol, ajtofestesen at, kilincscsereig van minden! S ez a par amit felsoroltam meg csak a Rudi dolga, s emellett van neki meg olyasmi is, hogy "apos csonakjat kivenni, kagylos aljzattol megszabaditani nagynyomasu mosoval, aztan csiszolni, ujrafesteni, visszahelyezni...) S ez utobbi kb. 2 napot vesz igenybe, ami most nagyon szukosen van, legalabbis a szabad napokbol, amikor nincs meg semmi program betervezve... En tegnap delelott is es delutan is takaritottam, s ma is folytatom... Ma egesz nap, illetve mar 10 ora, ugyhogy majd kezdem, ha ezt megirtam... Pokrocokat mosok epp egymas utan egyesevel, hogy kicsit felfrissuljenek, de lehet nem is kell majd egesz nyaron senkinek, mert majd megsulunk... :o))) Az apartmanokat is takaritom, mert nemsokara megjonnek Ritaek es szeretnek addigra mindkettovel vegezni, hogy majd ne kelljen takaritassal tolteni a tovabbi napokat... Kozben jonnek az e-mailek, mindenki jon errefele, mindenki szeretne talalkozni legalabb egy delutant, mi pedig orommel allunk rendelkezesre, csak jusson idonk minden egyeb kotelezettsegre! :o)))
Tegnap este 6-kor mentunk le a strandra, vagyis Rudi levitt gyerekestul, Luciekkal es hazament befejezni a polipot, amit anyos betett sulni s mi addig strandoltunk, o meg kesobb csatlakozott s hozta a kajat... Natyekkal szerettunk volna vacsizni, de annyi megrendelesuk volt, hogy alig jutott idejuk leulni velunk, viszont egy masodik kor furdesre mar ok is becsatlakoztak, amikor mar sotet volt, s akkor Rudim is uszott egy nagyot, hogy jobban tudjon aludni ejszaka! :o) Este 11-kor vettunk bucsut egymastol s vittuk haza Lucianaekat, ugyhogy elegge elhuzodott megint a kis bandazasunk... :o))) Szegeny Luan meg le is taknyolt a csuszdarol, de ugy, hogy mindnyajan majd' meghaltunk, ugy megijedtunk, mert senki nem latta, hogy honnan esett le, a magasabb reszrol vagy lentebbrol, csak a csattanast hallottuk es par mp csendes fekves utan Luan elkezdett nagyon sirni... :o( Szegenyke...
...Ma egesz nap takaritani "akarok" (na, nem ez a legnagyobb vagyam, de a kovetkezo jobbnak es szebbnek igerkezo napok miatt most ez a legokosabb dontesem...) :o)))
Holnap a zuram fent lesz egesz nap a fovarosban... En meg majd busszal megyek at Szilvihez, ahol strandolni tervezunk, delutan pedig autoval hoz vissza es megyunk kajalni Natyekhoz... Rudi este jon haza...
Szombaton Lucieknal lesz Rudinak valami kis munkaja delutan, ugyhogy ott is lesz majd vacsi utana, vasarnap pedig lehet, hogy hozzank jonnek vendegek, de meg nem 100%, hogy pont vasarnap... Lehet hetfo-, vagy kedd lesz belole... :o)
Aztan jonnek megnezni az apartmant regnemlatott ismerosok (egy lany, akit ezer eve lattam utoljara, amikor kis taknyosok voltunk egy kolesz szobaban...) :o))) Itt lesznek a kozelben es talan jovore itt nyaralnak, ha tetszik a szallas...
Utana jonnek Ritamek, s par napra Rajuk Timiek is, ugyhogy telthaz lesz s kozben biztos meg lesz aki ir, hogy a kozelben van es talalkozzunk, ugyhogy muszaj lesz most mar komolyan bevezetni a korankelest, hogy mindent el tudjak vegezni amit kell, hogy idom is legyen a szorakozasra... :o)
Hat ennyi volna mara... Ezeket a blogokat koran reggel csinalom, altalaban kapkodva, ugyhogy nezzetek el a hibakat vagy a szanaszejjel-mondatokat... :o)))
Mindenkinek szep napokat! ☻

u.i.: Tovabbi kepek ott ahol szoktak lenni... :o)

No comments: