Thursday 8 July 2010

Alvas kerdes...

Azt hiszem az alvas kerdes nemsokara tenyleg megoldodik!!!
Tegnap ugyanis csodaval hataros modon - s talan eletunkben eloszor... - nem jarkaltunk napokig ezer kulonbozo uzletben egy cucc utan kutatva, hanem max. 4-et neztunk meg es ugy jottunk haza este 10-kor, hogy vettunk agyat, agyracsot az aljaba es matracot... Az agy viszonylag hamar meglett, ugyanott vettuk, ahol a szekrenyeket s itt rendeltuk meg hozza a latoflex agyracsot, majd nagyobb turazasba kezdtunk s a kovetkezo kb. 3 oraban tobbet voltunk vizszintes pozicioban kulonfele anyagu-, puhasagu-, illatu stb. stb. matracokat probalgatva... Vegul egy F2-es (vagyis: kemenyebb tipusu) "Latex Plus" nevre hallgato matracra esett a valasztasunk-, s ebbol is nem ket kisebbre, hanem 1 db 180 * 200 cm-esre! (Lepedoim mar vannak hozza, azokat nemreg vettem a METRO-ban ooocsoo penzer'!) :o)
Az agy es a racs julius 20 korul jon meg, a matracra egy honapot kell varni kb., de remelem, hogy mire Hugomek megerkeznek mar meg tudunk osztozni a fekhelyeken...
Kovetkezo korben romai rolot kellene venni es valami bambusz cuccot az ablakokra, s ha Aposom tovabb eroskodik karitativ hajlamait fitogtatva, akkor meg a vegen tenyleg elhiszem neki, hogy asztalt is kellene vennunk s megvesszuk azt is... (Pedig teljesen jol elvagyunk igy, hogy a teraszbutort vesszuk igenybe etkezeseinkhez, de egye fene: elkezdunk asztalt es szekeket is nezni...)
A vegen meg tenyleg kesz leszunk iden mindennel??? Nagy csoda lenne, de nem lehetetlen! :o)

No comments: