Friday 9 July 2010

Haladas... :o)

Fejlodtunk megint...
Eloszor is: a zuram "fogfajasa" mar el is mult (tudtam en, hogy nem fog sokaig tartani...) mert tegnap par oras neten szorfozgetes utan megrendelte a Kaercher magasnyomasu moso szuperszonikus verziojata (egyenesen a gyartotol!), ami "sima" boltokban nem is kaphato, mert ott csak a "hobby program" kereteben vannak kisebb teljesitmenyuek, a mienk meg olyan komoly lesz, hogy mar elore leterdelek elotte! :o))) Rudim ugyanis megvette (megrendelte) azt amelyik professzionalis hasznalatra valo s meg sosem lattunk olyat... Majd most meglatjuk junius 15 korul es ki is probaljuk! (Nem ugy, mint a mosogatogepet, ami ugyan itt van mar jo ideje, de meg mindig manualisan mosogatok... Hiaba: aki "szeljak", az is marad! :o)))
Fejlodesunk masodik pontjaban megemlitenem, hogy Atyai nyomasra (ertsd: aposom unszolasara...) vegul Rudim beadta a derekat es tegnap delutan harman parban felcipeltuk a garazsbol a szinten hetek ota megerkezett, de lustasagbol fel nem hozott kanapenkat... :o)))) Ugyhogy mar alakul a kero, egeszen intenziv tempoban... Ezt szeretem!!!
S meg egy jo hir: ugy dontottunk, hogy elindulunk asztalt es szekeket nezni (venni...), ha mar a Rudi apukaja elore "egesben van" a tesomek elott, s allanodan arrol beszel, hogy megjonnek a hugomek es nincs egy normalis asztalunk ahova le tudnank ulni kajalni es tessek kivalasztani, majd o kifizeti... :o) Ugyhogy kapunk egy asztalt is es szekeket nemsokara! Hurra!
...Mi volt meg tegnap? Ja! Este 6-kor mar nem birtam a meleget, foleg a kanapecipeles utan keletkezett bennem lekuzdhetetlen vagy a tengerbe martozas irant, ugyhogy leugrottam uszni egyet, bar eros szel volt tegnap, de azert sikerult! :o)
Este - nagyon "okosan" - dinnyet ettunk vacsi helyett s ennek kovetkezmenyei ejjel rank is jottek tobb izben... :o))) Dinnyeeves kozben az uj kanapen ucsorogtunk es elveztuk a konyhank uj "hangzasat", ugyanis tenyleg megvaltozott a hangzas benne, olyan teltebb, nem kong az uressegtol, most mar igazi "home" fele tendal!!! :o))) S az uj sofa nem csak nekunk jon be, hanem meg egy gekkocska (pardon: Gekko Gekkovics) is beugrott az este megnezni eme uj butordarabot! :o) Remeljuk gekkocskanak is tetszett s visszater meg hozzank hebe-hoba... Olyan kis cuki! Talan ezert nincs mostanaban annyi szunyog sem??? :o)
Holnap szombat...
Szilvim jon mar delelott es egyutt strandolunk...
Talan egy mozira is raveszem, ha sikerul, mert meg nem lattuk a "Szex es New York 2"-t, pedig mar jo ideje megy a mozikban... Mondjuk egy delutan 4 oras kezdesre meg eljutnank, hogy ne menjunk az estire ami kesoig tart...
Vasarnap vendegvaltas: Agiek mennek, s jonnek a masik Timimek, de ok elso ket nap jo magyar hagyomanynak hodolva nomad eletmodot folytatnak, mert elso ejjel a nagyobb apartmanban alhatnak, masodik nap nalunk (mi meg a satrunkban a masik szobaban...) :o) s harmadnapra - amikor az olaszaink hazamennek a lentibol - be is koltozhetnek az eredeti helyukre... Addig meg kalandozunk ahogy tudunk... :o)
Hetfon pedig erkezik az uj tarsasag a nagy apartmanba: Hajaskam "gyerekei"... :o)
Hat ennyi. Most megint elbucsuzom egy kis idore... Szep hetveget mindenkinek...
Talan hetfon este mar jelentkezem ujra, ha elobb nem...

No comments: