Sunday 12 September 2010

Lapos teve, kagylozas, babazas... :o)

A szokasos delutani zoldteammal ideulok, hogy kicsit beszamoljak az ujdonsagokrol...
A TV helyzet nagymertekben javult, ami rontott az internethelyzeten, de csak atmenetileg, most mar minden technikai nehezsegunk ugy nez ki, egy idore megoldodott (pedig mar mondtam volna, hogy akkor a laptop lesz a kovetkezo inveszticionk, de "sajnos" (es szerencsere) egyelore marad az asztali gep, amig be nem kopogtat az a hosszu labu madar, amelyik erre nem surun jar ugyan, de bizom benne, hogy majd talan Afrikaba menet, a telido bekoszonte elott benez hozzank ut kozben es hagy itt egy batyut szamunkra... :o)
Szoval megvettuk a TV-t, nem feher lett es nem is Grundig, hanem fekete es LG markaju... Maris nagyon nagy sikere volt, elsokent Vencike tesztelte (a "Robotok" c. rajzfilm ment tegnap este...), ugyanis amint felszereltuk tegnap delutan megerkeztek Reniek akik nalunk is aludtak es igy megint egyutt tolthettunk egy hetveget! :o) Ut kozben megalltak a kagylo-"ultetvenyen" es vettek vagy 5 kg fekete kagylot, amit vacsi utan-, masodik vacsorakent jol meg is ettuk! A szakacsok a fiuk voltak, errol is van bizonyitek! :o) Reni meg en jokat beszelgettunk, kozben babaztunk, Venciztunk is...
Ma reggel punnyadas volt, neztunk egy gyerekeknek valo norveg csaladi filmet s kb. ugy neztunk ki, mint valami ovisok, mert Vicen kivul mindenki a nagy es tagas uj agyunkban fekudt... :o) A film utan kimentunk egy nagy setara. Korbesetaltuk a szigetet a tengerpart menten es a vegen meg a korzora is kimentunk, ahol Vice bedobott egy sort, mi meg egy-egy nagy kehely fagyit! :o) Utana ebed, aztan ujabb kis pihi, dumcsi es igy szepen el is telt a delutan...
Most negyed 7 van... Tulvagyok a porszivozason, felmosason, egy mosas mindjart lejar, ugyhogy mar csak a teregetes hianyzik es lepihenek en is... A mosogatogep meg megy, allandoan aldom a zuramat, hogy ragaszkodott hozza, hogy legyen!
Igy, hogy a TV mar atkerult az "uj" szobankba, a "gyerekszobankat" szabadon hagyva, falnak dontottem ma a matracot, amin eddig aludtunk es most rengeteg helyem lett tornazni!!! :o)))) Most erre vagyok bezsongva, es tovabbra is szobabiciklit szeretnek telre, de mar nem is szamolom hanyadik eve... Valahogy eddig nem jott ossze, hogy vegyunk, pedig rank ferne... :o)
Holnap egy uj het kezdodik... Kivancsi vagyok, mit hoz... Remeljuk, semmi rosszat.
Kedden Sibenikbe megyunk es az anyosomat is visszuk magunkkal... Eddig ez a fix terv, a tobbi meg ahogy alakul...
Most bucsuzom...
Nemsokara ujra jovok...

No comments: