Monday 20 December 2010

Advent 4. vasarnapjan...

Igy vartuk tegnap a 4. Advent vasarnapi vendegeket ebedre... :o)
Osszesen 6-an voltunk, ugyhogy behoztuk a teraszrol is az asztalt, ahol delelott csodasan sutott a teli nap... Az ebed kesobb kaveba, desszertbe fordult, megbontottuk az "izlandinak" velt tortat, amelyrol elarulta egy titokzatos ismeretlen, hogy nem is izlandi, hanem az ICELAND nevu boltbol valo... :o))) Hibas kovetkeztetes ezek szerint... :o) De a lenyeg, hogy van aki tudja mi a palya es errol ertesit - idoben! :o)
A masodik idei fazek bigosz is nyomtalanul elfogyott az utolso szal kaposztaig :o), s most azon morfondirozunk, hogy csinaljunk-e meg egyet a csaladnak, Karacsonyi idoszakra vagy egyelore ugy el vagyunk telve bigosszal, hogy inkabb latni sem akarjuk egy ideig??? :o)
A delutanunk aztan kellemes teazgatassal, borozgatassal folytatodott, s vegul eljott a vacsi ido is, s megint milyen jol jott, hogy csak kivettem a fagyasztobol a multkor elore gyartott coxinha de galinha-t (brazil hussal toltott "kortecskek") es szepen elfogyott vele a bulirol megmaradt kukoricasalata is... :o)))

Hat igy telt el az idei Advent utolso vasarnapja... Sutizgetessel, beszelgetessel, baratkozassal...
S mint mindig - a fiuk most is megtalaltak a kozos hangot, aminek mi lanyok igen orulunk, mert ugye miattunk vannak foleg ezek a kis magyaros osszejovetelek... :o)

No comments: