Sunday 30 January 2011

Egy kis Magyarorszag utan...

Ujra itt! Jo volt ez a kis szunet, teljesen megszoktam, de mar egyre jobban "piszkal", hogy irni kellene, ugyhogy most ezt megteszem...
Magyarorszagon voltunk eddig, ugyhogy szunetelt a blogom, s most nem is potolom be naprol-napra az elmult par het esemenyeit, csak nagy vonalakban:
jo volt otthon lenni, de mint mindig most is tul gyorsan elszallt az ido... :o( Eppen ezert ugy tervezem, hogy bevezetem a 2-3 havonkenti "hazamaszkalast" ha megturnek ilyen surun... :o))) (No es persze, ha lesz ra egyaltalan zsetonunk...)
Voltunk sok helyen, meglatogattunk sok embert, sokat viszont nem, ugyhogy majd legkozelebb... :o) Sok kepet nem csinaltam, pedig lehetett volna, de lassan a fenykepezestol is csomorom lesz, ezert inkabb hanyagoltam ezt is, s most, utolag latom, hogy sajnos hianyzik par kep, par emberrol, gyerkocrol, akikrol azert jo lett volna emlekbe... Na, mindegy, majd legkozelebb! :o)
Jokat ettunk, ittunk, voltunk szinhazban is hala Timieknek, voltunk babanezoben is, kicsit csaladoztunk, kicsit imadkoztunk (Mariagyud, Eszeki Katedralis...), egy kis hivatalost is inteztunk, s meg intezunk is tavasszal, s bevasaroltam homeopatias gyogyszerekbol is, mert itt nagyon huzos arban vannak... Aztan hipp-hopp elszallt az ido, s ujra itt talaltuk magunkat nettelen otthonunkban, s csodaval hataros modon (mert itt semmit sem egyszeru elintezni...) megerkezesunket koveto nap este mar lett is netem, hala Borisznak, aki a helyi szamitogep-esz, s tok jo, hogy ilyen kozel van, mert ha osszejon nemsokara a laptopomat is be kell majd uzemelnie, mert most arra "faj a fogam"...
Anyosomek egyre jobban birjak a "nelkulunk" allapotat, teljesen jol elvoltak s tamadtak nagyon jo otleteik is amig nem voltunk itt: peldaul azzal fogadtak, hogy huzzak bele es nezzek szet furdoszoba ugyben, mert a szulinapi ajandekuk szamomra FURDOSZOBA lesz!!! No, nem garantalt, hogy addigra keszen lesz, de kedden mar megyek is korbeszimatolni par uzletbe, hogy milyen csempek, mosdo, wc-papir tarto stb. letezik es nyarig talan vegzunk is a lakassal vegre!!!
A konyhas ficko is elokerult, o hetfon delutan jon felmerni a terepet es megbeszelni a tovabbi teendoket (hosszu honapos szunet utan...), ugyhogy egeszen elegedett vagyok ennek a 2011-nek a kezdetevel! Remeljuk a folytatas sem lesz gyengebb... :o)))
Az ido errefele egeszen jo, s tenyleg nem kell nagyon a futes, most mar nemsokara tavasz!!! S meg egy jo hir, hogy megint vezetek, mindenhova ahova csak megyunk en hajtok!!! :o) Hazafele is vezettem az autopalyan, bar az pite, de ezek a szuk utak itt ahol nincsen jobbrol-balrol vegelathatatlan mezo azert nem gyengek... Ha itt rutint szerzek, akkor tavasszal mar otthon is szaguldozhatok, ahol csak 4-szel kell (2 jobbra, 1 balra es 1 jobbra) kanyarodni s Pecsre er az ember, mig itt masodpercenkent kanyarog az ut es nem mezobe fut az ember, ha leszalad a palyarol, hanem uszhat ha tud, ha egyaltalan kinyilik a sullyedo autonak ajtaja...
Egyebkent minden rendben, mindenki jol van, senki sincs megfazva, ugy esszuk a halat, mintha sosem ettuk volna, jot tett ez a kis halmentes idoszak...
Lassan el kell kezdenem a nyari teendoimmel is foglalkozni, de azert idonkent jelentkezem...
Nemsokara pl. olyan kepeket kaptok, hogy elajultok!!! Primostent szetvertek (a sziklas partszakaszt) es vegig beach van korbe!!! Tok jol nez ki!!! Asszem oda is surun jaro vendeg leszek a jovoben, csak jusson ra idom... :o))
Mindenkinek meg egyszer koszonjuk a vendeglatast, talalkozast, idot... Szep, uj hetet kivanunk!

1 comment:

Mariann said...

Hiányoztál! :-)