Monday 15 August 2011

Disco, strand, vandorzuhanyzas...



...Mielott hagyok ujabb x napot elmenni beiras nelkul, irok nehany sort... Mivel ma teljesen fitt es kipihent vagyok (t.i. 13.45-kor neztem az orara es ugy maradtam a meglepetestol, mivel ennyi ideig meg sosem aludtam, foleg ugy nem, hogy normal idoben (fel 12 korul) sikerult tegnap lefekudni, mert a zuramnak adtam a mobilommal egyutt a donteshozatal megtisztelteteset es o tudott nemet
mondani egy 11 ora korul erkezett meghivasra, mely szerint a tarsasag megint zenel es enekel es mindenki minket var... De nem mentunk. Nem volt eronk es kulonben is, eppen Gyorgyiekkel fagyiztunk, ugyhogy nem is akartunk mar eroltetni semmi spontan otlettol vezerelt helyszinvaltoztatassal jaro programot, csak aludni kivantunk egy nagyot es sikerrel is jartunk ezek szerint...)
Na de ez most idorendben a legkozelebb eso nap vagyis a tegnapunknak a zarofelvonasa par szoban, de most illik megirnom az elozmenyeket is: megerkeztek Gyorgyiek par napja Magyarorszagrol... Tegnap delutan atmentunk Hozzajuk, kicsit dumcsiztunk es lementunk a strandra egyutt... Itt uszkaltunk egy nagyot es fel 7 korul elosz
or mi-, aztan Ok lezuhanyoztunk naluk (=vandorzuhanyzas...), azert mert nalunk most "ismeretlen" vendegek vannak akiknek nem szeretnenk zavarni, bar eddig mindig valamelyik apartmanunkba bekeretoztunk zuhanyozni, de most ugy gondoltuk, ez mar a pofatlansag teteje lenne, ugyhogy zuhany hijan most ugy vagyunk vele, hogy augusztus 20-ig (meg 5 nap...) vandorlunk, autoban torolkozok es tisztalkodoszerekkel felszerelkezve es ott zuhanyzunk, ahol eppen er minket a zuhanyzasi ido... Augusztus 20-an aztan ujra lesz ra itthon is lehetoseg, s meg mindig nem az amellyel nem szeretnenk elni: nem az anyoseknal valo zuhanyzasrol van szo... Jaj, tudok am kavarni, igaz?! Ki tudja mit ertetek ebbol s mit nem... Na mindegy... Folytatom:
voltunk penteken Oliver koncerten a hires Aurora Disco Clubban es meg fenykepezkedtunk is a fickoval... Nem volt egy orult nagy buli, mert nem olyan temperamentumosak az o szamai, de azert jo volt es jo kis tarsasagunk osszejott! Errol kepek is keszultek (szokasos helyen...)
...
Kozben eltelt a mai nap is, meg a blogbejegyzest sem volt idom tisztessegesen befejezni...
Strandoltunk delutan es pizzas Natinal eltunk a zuhanyzas lehetosegevel...
Folyt.kov. holnap... Mara eleg volt, megyek is alukalni lassan...

No comments: