Wednesday 27 June 2007

Meleg van!

Emberek! Bekoszontott az igazi nyar!!! Nap kozben szinte elviselhetetlen a forrosag, nem is ajanlott a tuzo napon lenni 12 es 4 ora kozott, mert nagyon eros a karos UV sugarzas! Aki kicsit is ad magara meg az egeszsegere, annak melegen ajanlom, hogy ilyenkor inkabb bent a lakasban vagy legalabbis arnyekos helyen tartozkodjon, ha nem akar bajt maganak! Ez nem vicc! Igenis kell a napszemuveg meg a fejfedo es orankent KOTELEZOEN at kell kenni a kozvetlenul napnak kitett borfeluletet magas faktoru napkremmel! Ennyit az ovintezkedesekrol! :o) Ja! Es inni kell, rengeteget, mert kiszaradtok!!!!! Ez a legeslegfontosabb!!!!

...Egyebkent zajlanak a hetkoznapok, de mar joval nyugodtabban, mint a vizsgaim elott... :o) Delelott dolgozom (hol a terepen, hol itthon a gep elott...), ha itthon akkor kozben intezek is egy par hazimunkat, delutan meg 5-6 korul ha tehetem (marpedig igyekszem beleprogramozni...) kimegyek a strandra es uszok, olvasok, pihenek!!!! :o)

Jelenleg vannak itt magyar baratok, ugyhogy neha veluk megyek strandolni, de egyedul is jo! Olyankor van ideje elgondolkodnija az embernek, terveket szovogetni stb. Meg ket nap es megerkezik a hugom meg a baratnoje!!! Hirtelen felindulasbol eljonnek nyaralni egyet, aztan munkakereses var rajuk!!! :o) Mar tervezgetem, hogy mi mindent szeretnek nekik mutatni, hova megyunk, miket csinalunk... Vettem tegnap grillezeshez uj felszerelest, ugyhogy lesz egy grillpartynk is no meg sok-sok beacheles!!! :o)

Dragam sokat dolgozik meg mindig es ez igy lesz egeszen augusztusig, amikor is "szabira megy", legalabbis a maszek biznisztol megvalik kicsit, mert az oszi lakasfelujitasra is ra kell pihenni kicsit elore... :o)
Maskulonben jol vagyunk, akit erdekel az irjon, amig idom engedi szivesen valaszolok az emailekre, ha meg egyszer csak nem valaszolok napokig, akkor valoszinuleg nyakig benne vagyok a szezonban es ezerrel dolgozom! :o) No de igy vagy ugy: ide majd mindig igyekszem irni par sort, legalabbis heti egyszer tuti...

Sok puszi es udv mindenkinek es elvezzetek a nyarat (down under, a Fold masik feltekejen meg a telet!) :o)

No comments: