Friday 21 September 2007

Az Aranyparton (is) jartunk tegnap!!!

Mielott belevagnek egy uj napba, meg szeretnem gyorsan megosztani Veletek, hogy hol jartam tegnap egesz nap!!! Asszem nem tulzok, ha azt mondom ez az egyik legszebb hely a vilagon! :o)
Eloszor bementunk a budapesti baratainkkal, akik mar par eve nalunk nyaralnak a citybe! Megneztuk az ovarost, Kati valasztott Maganak elo-nevnapi ajandekot: egy nagyon szep korall karkotot! :o) Keszitettunk szaz fotot, amiket ma kiirok nekik CD-re, ha odaig jutok, mert most eloszor a kotelezo dolgokkal kell torodnom... Hiaba... Ilyen a housewife sorsa... :o)


Szoval tegnap: atmentunk az egyik szigetre, de ezuttal autostul (tesomekkal is voltam mar itt az iden, de gyalogosan, ugyhogy nem sokat lattunk a sziget szepsegeibol csak a kikotovaroskaban ebedeltunk es mar rohannunk kellett a kompra visszafele!) Nagyon jol tettuk, hogy megis autoval mentunk at (mert nem igy terveztuk kulonben...), mert igy meg tudtunk nezni nagyon szep csodalatos helyet! Megalltunk egy kisvarosban, ahol csak egy templom volt erdekes, aztan felmentunk a sziget legmagasabb pontjara: a Vidova gora-ra!!! Fuuu, micsoda kilatas van onnan!!! A levegot meg szinte harapni lehet!!!!!!!!!! Csodaszep helyek!!! A kilatotol lelatni az en alomstrandomra: az Aranypartra!!! :o) Komolyan mondom, onnan fentrol olyan erzese tamad az embernek, hogy tudna repulni is efelett a csodaszep kilatas felett!!! (Persze nem probaltam meg, de igy ereztem...) Aztan lementunk a magasbol a partra, megebedeltunk az egyik partmenti etterem teraszan, elveztuk a napsutest meg a friss levegot, aztan elmentunk a Foldi Paradicsomba: megmartozni az Aranypartot korulolelo habok kozt!!! Emberek, a viz fantasztikus es meg klasszabb a hosszan a partmenten setalgatas lehetosege!!! Ugy dontottem ide visszajaro vendeg leszek, mert jo lenne ezt a helyet majd megmutatni a baratoknak, rokonoknak is, akik jonnek hozzank! Ahogy a mellekelt kepen is latszik: nem tulzok! Szep strand! :o)
Hazafele a kompon mar beultunk a szalonba! Ittunk egy meleg teat, beszelgettunk egy nagyot majd szinte elaludtam a hazafele vezeto uton (mar autoval...)
Ma mar pentek van... Ahogy terveztuk, hogy hazamegyunk vasarnap, abbol most hetfoi indulas lett, tehat kedden erunk haza, irhatok uj programtervet... No nem baj! Lenyeg, hogy keszen legyunk azokkal a munkakkal, amiket elterveztunk az ut elott befejezni...
Most bucsuzom, mert ma mar tenyleg muszaj vasalnom, mert fejemre nonek a tennivalok!

Kepeket a tegnapi naprol itt meg lehet nezni:

1 comment:

Reni said...

Ezt egyszer én is szeretném látni élőben!Gyönyörű képek!Jó utat hazafelé!