Sunday 7 October 2007

Golyahir meg ilyenek...

Vasarnap van... A legutobbi bejegyzesem ota vegre eljutottunk (es sikerrel is jartunk!) a szemvizsgalatra, kivalasztottam a mar kiszemelt Max Mara keretet (fekete metalkeret, a lencse meg photosensitive vagy mi, magyarul: napszemcsi es papaszem in one! :o)) Ezuttal szurke a napszemuveg verzioja, mert ami eddig volt kulon napszemuvegem az barna volt es fujj, nagyon utaltam, de akkor nem futotta jobbra... (Most sem kellene eppenseggel szorni a penzt, de ha mar egyszer csinaltatok ujat, azt nem 2 evre tervezem...) Kb. 1 het mulva lesz keszen, majd megmutizom... :o)
Ma vendegsegbe vagyunk hivatalosak baratainkhoz, de mivel a nyaron sokszor ragadtunk naluk ebedre, most ragaszkodtam hozza, hogy en fozzek! Megyunk Hozzajuk, de en viszem a rakott krumplit, ami eppen sul es illatozik... Reszben az emlitettek miatt, mert mar lassan pofatlansag, hogy mindig mi ragadunk ott ebeden, masreszt meg azert mert epitkezes folyik naluk a felso szinten, igy legalabb nem kell ebeddel is vacakolniuk, viszem nekik keszen! :o)
...A talalt macskank meg vemhes... Az, amelyiket megmentettuk! :o) Lesznek kiscicak! :o) Eloszor ugyan bepanikoltam, hogy most akkor nekem mi is a dolgom, ha itt elindul a szules??? Aztan megnyugtattak tapasztalt emberek, hogy tulajdonkeppen semmi, elintezi maga, csak biztositsunk neki egy nyugis helyet ami lehetoleg meleg es puha es neha nezzunk be nehogy megegye oket!!! Jujjj!!! Remelem nem kanibal!!! Az idopontot nem tudom, de azt irjak okosak a neten, hogy elotte par nappal megvaltozik a viselkedese, ragaszkodova valik (mondjuk, mindig az, ugyhogy nem tudom, hogyan fogom eszrevenni...) Most bevezettuk, hogy tobbet ehet, jobbakat es este a garazsban alszik, amit tegnap - ujra - sikeresen kitakaritottunk... (Most kovetkezik a neoncsovek felszerelese, aztan letesszuk a laminatot, kidobaljuk a felesleges cuccokat es lesz helye az uj csempeknek, laminatnak, jarolapnak, butoroknak...) Apos mar kezdi az okoskodasat, pedig nem is kezdtunk meg el joforman semmit a felujitasbol, de tegnap mar beszimatolt a garazsba es eloadta az otleteit, miszerint adjuk el a butort ami bent van, hirdessuk meg a varosi radioban... A Rudi megmondta neki, hogy nyugodtan hirdesse meg o es tartsa meg amit kap erte (30 eves butorrol van szo, ha nem tobb...) Mi ingyen szeretnenk felajanlani annak aki raszorul, de aposkam sajnos nagyon "szegeny"...
...Kozben mosok is... Tudom, nem kellene, vasarnap van, de megis! Nem szeretek semmit kesobbre hagyni, ami belefer a napba, mert aztan csak felhalmozodnak a tennivalok...
Holnap hetfo, itt munkaszuneti nap: Fuggetlenseg Napja! 1991-ben fuggetlenedett az orszag a volt Jugoszlaviatol teljes mertekben, ugyhogy ez nagyon nagy dolog es nem kell menni dolgozni az embereknek! :o)
Kedden delutan megyunk be a varosba a szuletesi anyakonyvi kivonatom forditasaert, utana talakozunk egy kavera egy magyar lannyal es itteni parjaval, akikrol csak nemreg tudtam meg, hogy ennyire kozel lakunk egymashoz! :o) Mar nagyon izgatott vagyok! :o) Ma is talalkoztunk volna, ha kicsit kesobb jonnek errefele, pl. delutan, de mivel most ebedre megyunk, hat ez keddre tolodik...
Hat ennyi...
Most megyek teregetni, belesek a kajahoz, nehogy odaegjen es haladunk tovabb a tervek szerint... Tiszta "robot-elet"... Papiron irkalom ossze az elintezni valokat, de olyan szinten, hogy almat reszelni, diot pucolni, mert annyi minden van, hogy egyszeruen elfelejtenem!!!
Puszko! Irjatok!

1 comment:

Reni said...

Érdeklődve olvastam milyen gólyhírről fogsz írni!Tessék mondani mikor tetszik Rudi asszonya lenni?Lesz nagy lagzi meg minden?Itthon vagy otthon?Ebben a témában kicsit le vagyok maradva!