Saturday 3 November 2007

HozzaAllas! :o)

Jo reggelt... 8 ora mult, a "regi" ido szerint 9, de a chatboxban nem tudom hol kellene atallitanom, ott meg mindig a regi szerint adja le az uzik idejet... Szombat van... Remelem ez a hetvege jo porgos lesz es dolgos is, mert ideje volna 5-be kapcsolni a sebesseget! :o)
A tegnapi nap miutan elmentunk autoalkatreszert es hazajottunk nagyon kellemesen telt... Megvettuk ami rossz volt a kocsiban, hogy aztan mar semmi kifogasom ne lehessen, hogy en igy nem vezetek, mert most minden mukodni fog! :o) Optimizmus! :o) Nem art gyakorolni, mert kelleni fog majd munkaba jonni-menni vele...
Szoval meg a tegnapnal tartok... Este atmentunk a magyarorszagi baratainkhoz, akik ma reggel mennek haza es atadtuk a viszontkuldemenyt a Ritamnak, akirol ha figyelmesen olvastok, mar tudtok! :o) Ritam, a rengeteg teendoje mellett, mint pl. (csalad, munka, ugyelet, hazimunka...) valahogy mindig talal idot, hogy apro kedvessegekkel (es merhetetlen kedvessegevel!) feldobja a napomat, mindg gondol rank, ha csak egy par soros e-mail erejeig is, de akkor is! A kis csomagokat amiket meg idonkent kapunk, pedig mar nem is emlitem, mert ez mar tenyleg egy hiper-gesztus reszerol es orokke halas leszek mindezert! Hasonlo dicseret es halas koszonet Gyorgyieknek, akik szinten mindig nagyon figyelmesek velunk, gondolnak rank, Gyorgyi is elfoglaltabb az atlag-embernel, akarcsak a Rita es megis van ideje irni... No, nem szemrehanyaskent irom ezeket barkinek, senki ne vegye magara, csak ugy erzem megilleti oket, hogy emlitest tegyek a tolem telheto leheto legpozitivabb formaban! (No de igen, azert most, hogy belegondolok, sokan vagytok, aki miatt meg el vagyok szomizva neha, hogy nem is jelentkeztek, aztan mire vegre ismet en adok eletjelet magunkrol, a valasz csak egy-ket "ures" sor vagy a legjobb vedekezes (ami a tamadas!) es igy szol: "El vagy veszve! Nem is irsz!" Hat kerem: De! En irok! Hogy nem kulon-kulon mindenkinek, az az ido miatt van, de erre van a blog, de az meg nem szimpi, akkor kerem szepen: nem kell ugy tenni, mintha... Na jo, ennyit a lelkizesbol mara...
Visszaterve a tegnap estere: elvittuk a Ritanak szant kis pakkot a Gyorgyiekhez (akik adott esetben kozvetito-fuvarozo feladattal lettek felruhazva a Rita es koztem, vice versa! Orok hala erte!!!) :o) Beszelgettunk egy oriasit (tenyleg hosszasan), de meg mindig hianyerzetem van, mert sok mindenrol meg igy sem sikerult beszelgetni! Eloszor Gyorgyivel kettesben, majd a fiuk is csatlakoztak idovel, aztan kiprobaltuk a Bioptron lampat, ami egy svajci talalmany es a napnak csak a pozitiv sugarait tartalmazza, a karosakat nem! Mar elso kezeles utan hat, es bizom benne, hogy jobban is leszunk tole! Az egesz ketyere marha draga, ugyhogy sajatunk nem lesz mostanaban (na de ha elkezdek dolgozni!!! :o)) Mennyi mindent megtanultam maris rola, pedig tegnap talalkoztunk eloszor! :o) Rudinak a hasat meg a torkat terapizalta, aztan nekem a derekamat 25 percig... Kar, hogy nem elobb jutott eszunkbe, mert legalabb 5-terapiat vegig tudtunk volna ulni a napokban, kozben jokat dumcsizni, de hat ezt most elmulasztottuk... Ez most a reklam helye volt! :o) Illetve most csak a reklamnak volt helye/ideje! :o)
Vacsit is a baratainknal ettunk (BBQ husi, rizs, kinais csirke... Es igen! Elfelejtettuk, hogy pentek van es penteken nem eszunk hust, de ez bocsanatos bun, mert a szandek megvolt, de hat a feledekenyseg...) s majdan nalunk is csapunk nagy bulikat, amint fent lakunk mar ahol terasz is van (meg tengerre latas!) :o)
Nnnnna! Ennyi! Most gyors irok a Ritanak egy mailt, hogy mire szamitson a napokban, aztan kivagom a Zuramat a zagybol, mert be kell mennie a munkahelyere (elvileg nem dolgozik szombaton, de gyakorlatilag amikor penteken bedugdossa a zembereknek, hogy "jott ajanlott leveled haver, de nem vagy otthon!" cimu cetlit es mire penteken hazafele jon melobol a posta mar zavra van, hat marad a szombat reggel, hogy lemenjen es beadja az ajanlottakat a tatyojabol, mert hatha a joembereknek szombat reggel jut eszukbe erte jonni... Szoval jol meg van ez kombinalva!)
Jaj! A lenyeget meg kihagyom, Ti meg mar aggodtok, hogy mit jelent a mai bejegyzes cime??? (HozzaAllas...)
Na, akkor gyorsan: a remelhetoleg leendo uj allasomhoz levo hozzaallasomrol van szo... Tegnap ugy gondoltuk, nem hiaba a Miatyankban az a sor, hogy "legyen meg a TE akaratod...", mert ez esetben ez annyit tesz, hogy en beadtam az eletrajzom, csajszi tegnap kifaggatott szemelyes interju kereteben, november 20-ig nincs mas hatra, mint varni az "iteletet", amit semmifele formaban nem szeretnenk es nem is tudunk befolyasolni, de ami szamit es ami eltet, hogy veletlenek nincsenek, a Joisten tudja mit csinal (lasd: Tegnap elott este neztuk az Angyalok Varosa (City of Angels) cimu filmet mar vagy 5-odszorre!) es csak az a kivansagom, hogy igazsagos legyen a dontes! Semmi mas! Ha valoban van/lesz nalam ratermettebb es megfelelobb kandidatus erre a munkara, akkor kapja meg o a melot, ha ugy igazsagos! Ennyi! Ez a hozza-allasom! :o) (...Na de nem art, ha imadkozik is az ember es kicsit keri is a Joistent meg az Angyalokat, hogy hozzak ugy ossze a dolgokat, hogy ez bejojjon! :o) Amen!)

No comments: