Wednesday 7 November 2007

Pankazos napunk volt...

Hazaertem... Bar faradt vagyok nagyon es a busz utolso 2 km-eben mar azt hittem mindjart kidobom a taccsot, de valahogy megis atveszeltem meg egy buszozast hazaig...
Splitben voltunk az Anitaval, ahol eloszor is talalkoztunk Pankaval, felsetaltunk a kilatohoz (az egyikhez...) es egy olyan kavezo teraszan suttettuk a kepes felunket egy kave mellett, ahonnan fantorpikus a kilatas a varosra, tengerre, kompkikotore, setanyra... Miutan Pankaval elsetaltunk a kavezotol nem messze, a termeszet lagy olen fekvo oviba a nagyobbik csemetejeert, Anitat Pankara biztam es elrohantam 2-re a kozmetikushoz! Mivel az emlekezetem elegge kihagy mostanaban, igy hogy szaz fele kell egyszerre emlekezni, gondolkozni, tervezni, hat a 18-as busz helyett a 8-asra szalltam, de szerencsemre egy iranyba mentek, csak egy sugaruttal feljebb kellett ballagnom, de meg igy is odaertem idore... Jol megteptek, de azert egy kicsit pihentem is kozben, meg dumaltunk egy jot a kozma-csajokkal es miutan prezentaltam a parfum-bizniszt :o) egybol lett meg ket rendelesem! :o) Ugy tunik, most jott el az en idom!!! (...Mivel ugye eddig csak "ultem rajta", mert semmire sem maradt eleg idom, legalabbis az elet kellemesebb felere...) Szegeny srac is, aki ma belepett a parfumosdibe, kenytelen volt 45 percet varni ram, mert egyszeruen elszamoltam, mikorra vegzek es ido volt mire megtalaltuk egymast, de aztan megittunk egy italt, belepett a bizniszbe es felvillantotta egy raftingos-kanyoningos uzlet lehetoseget is! O mar evek ota ezzel foglalkozik, mi meg szeretnenk kiprobalni, ugyhogy ha leteszteljuk, majd lehet ajanlom is masoknak! :o)
(Amig ezt irom, a dragam DOLGOZIK A GARAZSBAN!!! :o) Ezt a napot is megeltuk, hogy vegre neki "tudunk" (=mert holnap en is besegitek...) allni es aztan atterunk a lakastemara... Szoval per pillanat ember szerel, kismacsek meg itt dagaszt az olemben, mig le nem repitem, mert folyton belemardos a labamba a nagy karmaival, azok meg mint tudni, frissen kezeltek epp...)
Este 8 volt mire hazaertem, mert meg elbeszelgettuk az idot Pankaeknal (egy kis angol nyelvlecket is kaptunk, mert kozben a ferjura is hazaert a munkabol es ez volt a kozos nyelv, hogy mindnyajan ertsuk!) :o) Anitanak mara a babazasbol is kijutott a resze, de ahogy mondja, o is nagyon jol erezte magat! :o) Hazafele a buszon megint tere-fere Anitaval, aki aztan meg fel oraval messzebb utazott, mint en, de vegeredmenyben egy nagyon kellemes nap van mogottunk! Vacsira spenotos tortellinit foztem fokhagymas-tejszines martasban, elovacsira Pankanal ettunk egy kis szojafasirtot mangolddal, ugyhogy ezzel - talan - mara be is fejezodott a gasztronomiai degusztacio!
Most en is bucsuzom, var a furdoszoba, de meg valasztok ide egy mai Nap Pillanatai fotot! Illetve kettot! Ezuttal Panka-mama lett a gyoztes meg a kis lurkok! :o)


1 comment:

Anonymous said...

Hmmm asszem az epe színe hozzám képest sápadt fehér:DD Annyira irigyellek...jó neked, azt sem tudom, szinte már mikor voltam utoljára kikapcs, sajnos lehetőségem sem nagyon lesz rá,mivel a mama egyenlőre kiesett a lehetséges pesztrák sorából-a másikra meg a kutyusokat sem bíznám:(( Így marad a hajsza....TAVASZIG:((( De azért jó,hogy a buisnessed is beindult:D