Monday 21 January 2008

Tuleltuk! :o)

Rovid leszek, mert mar 22 ora mult, de azert megirom mi volt ma nagy vonalakban, mert tudom, hogy sokan gondoltok rank ami tok jo erzes es koszi erte! :o)
Mint tudjatok, terheleses cukron voltam ma, de nagy meglepi ert, mert megsem 4-szer vettel vert csak ketszer!!! Az eredmenyek is megvannak mar... Ehgyomri cukrom: 5.1 (ami jo az a 3.1 - 6.1), a 2 ora mulva vett vercukrom pedig 3.3 (7.8 alatt jo). Ezek szerint jok az eredmenyek, de szamomra kisse homaly, hogy miert lett a cukros szirup megivasa utan alacsonyabb a cukrom, mint ehgyomorra??!! Ha valaki tudja, legyen szives homalyositson mar fel ez ugyben! Koszi elore is! :o) Rudinak is vettek ma vert, ezuttal neki is 3 kemcsovel :o) (a multkor nekem 4-gyel vettek!!!), de az o eredmenyei meg nincsenek meg, azokat majd holnap kuldik e-mailben...
Jaj, az a 2 ora ami alatt varakozni kellett, mintha sosem akart volna elmulni! Szetuntam magam, mert sehova nem is lehetett kozben menni, meg az utcara sem, pedig a Betty pont a labor mellet dolgozik, jo lett volna ha epp raer es legalabb dumalunk 2 oran at!!! Na de csak egy ropke belatogatast tettunk Hozza a vervetel elott, meg amikor vegre keszen voltunk! Rudi elobb vegzett, ugyhogy mar nem tudta mit kezdjen magaval, igy elkuldtem a kozelben levo bevasarlokozpontba, hogy legalabb mar azon tullegyunk! :o) Vett gyumolcsot meg asvanyvizet, macskatapot, mecsest (aromaterapia persze...) meg reggelit nekem, hogy egyek, ha mar vegre ehetek majd, aztan intezzuk tovabb a lakasba valok vasarlasat, ha vegre elszabadulok onnan!
Hat... Kb. 12 volt mire vegeztem vegre, ettem ezerrel, amig odaertunk a szepjarolapos boltba, de basszus: pech! Nem volt pont olyan, amilyet kineztunk!!! Pedig nem is kellene sok, csak 5 m2, a kis eloszobankba!!! Na de hat ha nincs, nincs, megvarjuk mig lesz! Ugysem tartunk meg ott, de azert szeretunk minden alkalommal hozni valamit a varosbol, mert meg igy is messze van a melo vege meg a Naaagy Bekoltozes! :o)
Delutan jelenesunk volt meg ket dokinal. Nalam minden oke lett, nem kell tobbet mennem, de megkaptam az utbaigazitast a tovabbiakra (fogynom kell 15 kg-ot!!! Hoppa! :o)) szerdan reggel mennem kell pajzsmirigy ultrahangra es szednem kell napi 1 Folsav tablettat, aztan ha eljon az ido, akkor: hajra baba-project! :o). Rudinak viszont sok baja van sajnos, ugyhogy kerek mindenkit, hogy szoritson nekunk, mert lesznek nagy valtozasok az eletunkben hamarosan... No nem kell a legrosszabbra gondolni, de jot sem mondhatok... :o( A valtozas elsosorban az eletmodunkat erinti, de ezen mar amugy is tervezunk valtoztatni: egeszseges etkezest bevezetni, tobb mozgast stb., a masik resze a munkajat erinti... Muszaj "motortalanitania" magat a tovabbiakban, pedig az neki (mint postasnak) alapveto munkaeszkoz! Ugyhogy holnaptol 1 honapon at tappenzen van a dragam (holnap reggel megy bejelenteni, hogy a szabit valtoztassak at tappenzre), kapott ezernyi kemeny antibiotikumot amit vegig kell szednie, nem emelhet nehezet sem, mert serve lehet (kezdetleges servszerusege is van...), es ultrahanggal megallapitottak, hogy vannak cisztai is altajon, veseken (vagy -ben?) meg gyulladasa is mindezek nem bakterialis eredetuek (azt a multkor mar neztek), hanem munkahelyi artalom! :o( Hat ez van! Nincs tobb motorozas, szigoruan tilos, ahogy meg nehany dolog, amire oda kell ezentul figyelni! Most fennall a kerdes: felajanljak-e neki, hogy autoval dolgozhat es inkabb tobbet setal (amit szabad), de kerdes, hogy fizetik-e az uzemanyagot az autonkba, masodik verzio, hogy sofor lesz (de nem szeret koran kelni, pedig mar koran ott kellene lennie a varosban minden reggel a postaert, hogy 9-re mar itt legyen vele, es utal is vezetni, meg en sem orulnek, ha non-stop uton lenne...), a harmadik meg az, hogy beveszik az ablak moge, hogy ezentul bent dolgozzon a postan ugyfelekkel, de igazabol ez sem az o vilaga, mert szeret szabadon jarni-kelni, beosztani az idejet, ahogy neki jo... Azt beszeltuk, hogy a legjobb az lenne, ha autoval jarna... Talan ez a lehetoseg lesz a nyero! :o) Majd megirom... Addig is, gondoljatok rank, szoritsatok, hogy legyen annyi akarateronk, hogy tenyleg vegig tudjuk csinalni amire vallalkoztunk, hogy ne adjuk azonnal fel az elso kudarc utan, mert most mar nincs mese: muszaj odafigyelni arra hogyan elunk, mit eszunk, hiszen nem vagyunk mar olyan fiatalok! Most kell megalapozni az oregsegunket, ha nem akarunk orvosokhoz jarogato morcos ven oregek lenni, hanem fitt es sportos nagyik! :o)
Mi volt meg ma... Jaaaa! Majd elfelejtettem!!! Moziba mentunk!!! A 6 orasi filmre, amit jobb lett volna nem megneznem, de hat: szolidaritas... :o) Ferj szerette volna, hat megneztuk! Amugy Alien a Predator ellen a cime vagy valami ilyesmi... Ezek alapjan el tudjatok kepzelni mit eltem at en, aki a romantikus komediak vagy siros csaladi filmek (dramak!) kedveloje vagyok! :o) Sokk!!! Undorito lenyek az urbol, akik megtamadjak a Foldet es nincs mese, le kell rajuk dobni egy atombombat, ahelyett, hogy megmentenek az embereket, amig lehet... Szoval: gyomor kell hozza, vannak nagyon undorito reszek benne!!!
...A nagy macskank kulonben jol van hala Istennek! Eddig semmi jelet nem mutatja, hogy o is beteg lenne, eszik is szerencsere, de jobban oda is figyelunk ra mostanaban! Estenkent velunk van bent (meg neha nappal is...), de ejjel ki akar menni (egyszer csak felkel es az ajto fele megy, olyankor kiengedem aludni), de eszik-iszik, erre nem panaszkodhatunk!
Fel 11 van... Este... Megyek en is aludni... Igy is hosszu volt a nap, nem szabad tulterhelni magam...

1 comment:

Reni said...

Örülök,hogy sikeresen végeztetek minden dokinál!Remélem sikerül a legjobb megoldást megtalálni Rudinak!Kívánom,hogy minden tervetek valóra válhasson...legyen az lakás...macska...vagy a hőn áhított baba!!!