Monday 25 February 2008

Meg mindig tart a ma... :o)

...Jo kis szulinap... Egesz nap guriztunk a lakasujitassal kapcsolatban, de legalabb szep rendet tettunk a kovetkezo fazis elott es elo is keszitettuk (ezt meg fogom reszletezni!) a holnap utani feladatokat... Na es most a reszletezes: 33 db 24 kg-os, 1, 25 m * 2 m-es Knauf tablat cipeltunk ma fel a garazsbol (mert ez jon most ra a szigeteloanyagra, ez lesz a konctrukciohoz erositve valahogy...) Mindezt ketten, zuram meg en... Hat... Nem mondom, hogy nem faj semmim... 33-szor eleg siman fel-le kozlekedni, nem am meg a 24 kg-os tablakkal centizgetve, hogy le ne verjuk a falat vagy meg ne sertsuk a tablakat magukat... Kozben azert meg-megalltunk nehanyszor inni meg egy kis szolocukoert... :o) Rudikam nagyon elegedett, azt mondta, en vagyok az o hose, Herkulese, csak lanyban! :o) Azt mondta: "Basszus, erosebb vagy nalam!" :o) En meg erre, hogy "Igen, mert en szolocukrot eszek amitol van energiam, Te meg basszus forrasvizet iszol... Ettol akarsz eros lenni???" :o) Na, azert nem panaszkodom, mert mindennek ellenere egy nagyon kellemes szuletesnapom volt ma! A mobilom non-stop csorgott vagy sipolt (sms). E-mailbol meg virtualis kepeslapbol szinte tobb jott, mint Karacsonykor! :o) Nagyon jol esik, hogy ennyien gondoltatok ram ma! Koszonom szivbol mindenkinek meg egyszer! :o)
Azt hiszem nem tulzok, ha azt mondhatom, hogy annak ellenere, hogy a mai "igazi" szulinap nem lett tul unnepelyes, az ezt koveto napok viszont annal bulisabba alakulnak egeszen vasarnapig! :o)
Holnap megyunk a citybe a Pankaekhoz... Ott lesz az egyik szulinapom megtartva... :o) Kepekkel, reszletekkel majd jelentkezem... Szerdan anyosek jonnek szulinapi ebedre meg sutire, aztan csutortok-penteken melozunk tovabb, szombaton jon a Mira meg az Ante barataink belesni, hogy hogy allunk, de oket is meg tervezzuk vendegelni picit, aztan vasarnap jonnek az Anita meg a Reni a kis Vencivel egy kis baratkozasra, setara, mert sajnos a Reniek holnap nem tudnak eljonni a Pankaekhoz, mivel a ferje szabad napos es ez az egyeduli nap, amikor tud neki segiteni az istallo korul (ami leegett nemreg es oriasi kar lett, de a lovak megvannak!) Ha mar igy reszletezek, azt hiszem illik ezekrol az emlegetett lanyzokrol legalabb nehany sort irni, hogy kik ok... :o)
Reni lovasiskolaztat! Ezt csinalta Magyarorszagon is es lovastul jott ide ferjhez! :o) Emellett versenyszeruen is uzi ezt a sportot, amitol irigylesre meltoan szep alakja van meg igy szules utan is... Venci, a kisfia olyan 1 ev koruli... (???) (Asszem le leszek utve, ha mellefogtam! Komolyan mondom, hogy nem tudom mennyi idos lehet! Talan 1 lesz a nyaron??) :o)
Anita nyelviskolaba jar es meg a kultur-sokk fazisaban van... :o) Majusban erkezett ide vegleg, keszul az eskuvojere es sokat idegeskedik, amit nem kellene, mert nem hulyek itt, csak masak, meg kell oket szokni, aztan mar nem is lesz olyan szornyuseges minden! :o) Azert a tenger meg a termeszet szepsege minden rosszat karpotol! :o)
Panka mar ketgyermekes edesanya, ket fia van, a Toma meg a Zsombor... Pankaek eddig a cityben bereltek egy oriasi lakast, de a hetvegen elkoltoznek a szemkozti szigetre, ahova komppal 50 perc az ut es meg 3-4 km az uj otthonukig! :o) Ugyhogy majd megyunk "szigetelni" hozzajuk! :o) A gyerekek szempontjabol sokkal jobb lesz, mert a haz, amit berelni fognak kertes, tehat ki lehet oket engedni jatszani es szinten tengerparti telepulesre koltoznek, nem be a dzsindzsasba! :o) Panka is vegetarianus, nagyon higgadt, nyugodt "mama" :o) (ahogy a kisfia hivja), tole kaptam a jogas gyakorlatsort, amihez meg hozza sem kezdtem, mert ahhoz tenyleg minden szempontbol nyugodt korulmenyek kellenek, ugyhogy majd ha mar az uj lakasban lakunk es elfelejtem a felujitas minden remalmat!!! :o)
Hat ennyi roviden a lanyokrol, akiket ma emlitettem, a tobbiekrol majd ha ujra aktualis lesz es szoba jonnek...
Most befejezem, megyek Hireket nezni, vacsizni es bedolok ma is az agyba a derek-, hat- es vallfajdalmaimmal egyutt...

No comments: