Sunday 16 March 2008

Moziban voltunk! :o)

Nem, nem unatkozunk, nincs is sok felesleges idonk, egyszeruen az utobbi 2 nap egymas utan ugy alakult, hogy akartuk egy picit halmozni az elvezeteket es ez egesz jol ossze is jott! :o)
Ahogy mar tegnap irtam, hogy nem is tudom vajon holnap maradunk-e itthon vagy vasarnapozunk, hat vegul tenyleg az utobbira esett a dontes... Orultem is neki, mert az a mottom, hogy elvezni kell minden egyes napot, minden napbol kihozni a maximumot! :o)
Ellatogattunk a citybe es ma tenyleg nem is volt olyan napsuteses szep nap, mint tegnap, ugyhogy meg jo, hogy tegnap haraptuk a nagyobb falatot! :o) Ma elegge szeles es borus volt az ido, de ez nem akadaly, ha az ember moziba keszul meg egy kis csavargasra a varosban, uzletekben (mert van ami meg mindig nyitva van, pedig aztan komolyan hangoztattak nemreg, hogy nem lesz tobb vasarnapi shoppingolas, minden zarva lesz vasarnap!!!) Nos, ezt nem igy tapasztaltuk... Vettunk ma csemperagasztot, fugamasszat, finom glettelot, egy ugy sziket :o) a nagy operaciokhoz, amik meg varnak rank... :o) Ezutan ebedelni akartunk, de csodak-csodaja, a Makrovega ma zarva tartott... :o( Na nem baj, azert ettunk egy kis fekete rizsottot (Rudi) es zoldtesztas tengergyumolcsot (en) egy "sima" etteremben... Utana setaltunk, az emberek mindenhol olivaagakkal setalgattak (ma volt viragvasarnap, otthon barkaszenteles, itt olivaagacska szenteles...), sajnos nekunk nem volt oliva agacskank a zsebunkben, de igy is ert meglepi, anyos - ahogy minden evben - szentelt nekunk is, hogy erezzuk, milyen rendes asszony es - szokas szerint - akkor hozta be hozzank, amikor itthon sem voltunk... Pedig tanitottam mar, hogy legyen szives ne jarkaljon be, amikor nem vagyunk itthon, tudom, hogy semmi rosszat nem csinal, de nekem rossz erzes, mert ez a MI lakasunk, annak ellenere, hogy a haz az ovek... Azt hiszem, ez egy orokos nezetelteres lesz koztunk, de igen komoly valtoztatasok vannak tervunkben, ha mar fenn fogunk elni... 1. Anyos nem kap kulcsot hozzank, csak akkor, ha elutazunk! Talan ez az egyes szamu szabaly mar eleg is lesz, hogy tobb fele felreertest elkeruljunk a jovoben... :o) Fo az optimizmus, de irigykedek mindenkire, akinek sajat lakasa van es az anyosa is tapintatos, nem martir, nem alszent, nem szineszno, hanem erzi osztonosen, amit az enyem - sajnos - nem... :o( Na de kanyarodjunk vissza a cityre... Ebed utani seta utan kedvesem mozira vagyott, mert haza meg nem akartunk menni, de kinn eleg szeles volt ma a setalgatashoz, ugyhogy elmentunk a JOKER Centerbe es megneztunk egy filmet! :o) Rudi valasztotta, en meg beleegyeztem! (Legkozelebb en vagyok a soros valasztani, de ez a mai film is tetszett!) :o) Ugyanazt neztuk mi is ma, amit a Szilasek is! (Reggel mondta...) :o) A film cime 10 000 B. C., vagyis 10 000 evvel Idoszamitasunk Elott, bar a magyarok nem biztos, hogy igy forditottak... :o) Jo film volt, inkabb ez, mint a Fogtunder... :o)
Nehany kepet is lottunk ma Nektek (senki nem mondhatja, hogy ritkan lat, hiszen surubben lattok, mint ha kozelebb laknank, hala a kitartasunknak es turelmunknek, amit az egesz doogra aldozunk nap mint nap vagy legalabbis heti parszor...), itt megtekinthetitek:

No comments: