Sunday 27 April 2008

"Menekules a melo elol" - szindroma! :o)

Hat az uuuugy volt... :o) Hogy ellustultunk... :o) Hiaba, persze, jo lenne, ha hamar keszen lenne mar a lakas es bekoltozhessunk es elvezhessuk a munkank gyumolcset egy teljesen felujitott lakas formajaban, de egyelore nincs nagyon munka reszunkrol, tehat gyumolcset sem lehet meg annyira nagyon latni... Igeret persze van a "munkasok" reszerol :o), de mar megtanultam, hogy meg magunknak sem hihetunk, ha lakas renovalasrol van szo! :o) Na mindegy, ha mar belevagtunk, elobb-utobb be is fogjuk fejezni, lehet majd ejszakakba nyuloan es kapkodva, de kesz lesz 2 honap mulva mindenkepp! Junius 20-at tuztem ki magunknak, hogy addigra kell bekoltoznunk, mert aztan ahonnan kikoltozunk is ki kell pofozni es rendet kell tenni abban is, ahova most felig behanytuk az itt mar nem kello dolgokat, hogy onnan kozelebb legyen atvinni... Ez utobbi lesz a mienk utan a legsurgosebb, mert junius vegen erkeznek a Timiek vendegsegbe, ergo: kellemes kenyszerhelyzet, amibol nem artana meg egy-par, ami munkara osztokelne bennunket... Na de addig marad a lustalkodas meg par napig, aztan a turbo uzemmodba valtas, mert tenyleg kolcsonosen kupan vagjuk most mar egymast! :o)
Na de nem panaszkodom, mert ennek a mi-fele hozzaallasunknak is vannak elonyei... :o) Peldaul ma (kezem a szivemen: terveztunk ma reggel meg dolgozni a lakason delutantol!!!) Rudikam kozolte a tenyt, mely szerint "ez az utolso kozos vasarnapunk"... Csatolt melle egy hunci mosolyt is, amit igy an bloc dekodoltam is es azt jelentette, hogy huzzunk el inkabb egy kis kikapcsolodasra, hiszen: vasarnap van, holnaptol komolyan munkaba allok en is (szombatokon is es minden 2. vasarnap...), aztan szep ido is van vegre - igy hat: meggyozott a tervevel! :o)
Autoba pattantunk, a vezetest megint atruhaztam a himnemu egyedre, aki velem tartott, mert most igazan nem volt kedvem hozza egyaltalan... (Reggel muszakat (gorog kaja, csak husmentesen, szojasonkaval...) csinaltam, majd osszeszedtem a ruhakat es vasaltam egy adaggal, api meg TV-zett reggel, tehat megnyerte, hogy vezethet ma! :o)) Nagy setat tettunk a varosi fo beachen, rengeteg ember volt kint, vegre bekoszontott a jo ido, bar meg igy is borus volt idonkent, de azert meleg volt mar elegge... :o) Van akik mar furodtek is am!!! (Tavaly ilyenkor mi is... Bettyekkel kezdtuk, ha jol emlekszem aprilis 17-en...) El is nyaltam az idei elso fagyimat :o), csinaltunk a csaladnak meg a kedves tavoli es meg tavolabbi baratainknak nehany fenykepet is, majd este moziba mentunk... Igaz, az 5 oras filmre, mert holnap munkanap es azert nem art idoben hazaerni es pihenni holnapra... :o) Jo film volt, "Untraceable" a cime, Diane Lane a foszereplo, FBI-os csaj, aki az internetes buncselekmenyekkel foglalkozik es... Na jo, nem mondok tobbet! Erdemes megnezni, mert tenyleg izgi! En bevagtam 2 turos-bureket mire vege lett es ez mar jelent valamit!!! :o) Mozi utan ugyanitt, a JOKER Centerben bementunk a drogeriaba (elvileg macskakajat venni, de hazafele jutott eszunkbe, hogy pont azt nem vettunk, mert nem mentunk a vegere, hanem rafordultunk a naptejes polcra (nagy optimistan...) :o) es igy a cica-menut holnap kell embernek beszerezni, mert reggel kidob engem a kikotoben (fel oraval munkakezdes elott... :o( Komolyan mondom, nem gondoltam, hogy igy inditok, de hat muszaj, mert neki a varosban kell holnap lennie 8-ra uniformis-ugyben es ha meg mindig nem kuldenek nagyobb cuccot neki egy heten belul, akkor falhoz kenunk valakit, mert mar cafatokban log a farmerja, mert kenytelen abban melozni, amiota nem jo ra a regi ruha...)
Mitisakartammeg??? :o) Inkabb semmit... Negyed tizenegy van, koran keles lesz holnap, ugyhogy mutatom a kepeket es megyek szunyalni... Joejszakat mindenkiNET! :o)
Katt ide, ha kivancsi vagy a tobbi kepre is: http://picasaweb.google.hu/MokiRudi/TengerpartiSetalgatosVasarnap

No comments: