Thursday 17 July 2008

Eljenek a mosonooook!!! :o)

...Ma megjott a mosogepunk meg az also szint apartmanvendegei, akikkel meg nem is talalkoztam, mert egesz ejjel utaztak es nem mertem meg zavarni, hatha aluszkalnak... :o)
A mosogepunk tok tuti! Legalabbis nekem nagyon tetszik... Meg helyet kell neki csinalni a furdoben, de hetfon mar ebben mosok!!! :o)
A teraszbutor meg mindig nem lett kibontva es osszerakva... Hiaba... Idohiany... :o( Most nekiesek egybol, mert a lentieknek igertunk kerti butort, amit akkor kapnak, ha a mienket osszerakjuk, hogy megis legyen egy asztal ahol ehetunk... :o)
Rudi jol van, epp kocsit mos...
A fonokom egy tunder! :o) Mindenkinek feltunk, hogy ujabban kenyerre lehet kenni, olyan hihetetlenul kedves es megerto lett... Vajon mitol valtozott igy meg??? :o)
En ho vegeig dolgozom meg, aztan kicsit vegre en is strandolok... Legalabbis melyen hiszek benne, hogy majd lesz ra vegre idom...
A tegnapi bozottuz igen kozel terjedt a hazakhoz... Olvastuk a teletexten, hogy mar keszen alltak az evakuaciora, de szerencsere nem kerult ra sor... A repulos oltas viszont minden bizonnyal emlekezetes marad sok turista szemeben, mert az egesz hid es a sziget szele meg a strand tele volt emberekkel, akik videoztak, fotoztak... Tobbek kozott en is, de nem magam miatt, hanem Nektek, mutatoba... :o)
Ma csak ennyire futotta a nagy rohanasban, ugyhogy osszatok be es majd jon a folytatas!

1 comment:

Anonymous said...

For us when we visit some blog site our main objective is to ensure that we will be entertained with this blog.