Wednesday 23 July 2008

Kicsereltek a teraszbutort!!! :o)



...Szabad szerda! :o) Yesss!!! :o) Ma vegre egy kicsit utolerhetem magam en is, a rengeteg itthoni teendommel es bizonyara sokkal konnyebben is allok neki, mert tegnap ota nagyon lehult az ido es eszaki szel van, ami eleg csipos, huvos, rank fer a hosszuujju meg a hosszu szabadidoalso is... Tegnap sportcipot vettem fel dolgozni es a klimat sem kapcsoltuk be egesz nap az irodaban... Szoval hirtelen hideg front olyan hatassal van ram a mai szabad-napomon, hogy nem vagyom most strandra, inkabb nekiallok osszekapni egy kicsit a lakast es megfozom a par napja mar varakozo gombakat egy jo kis gombakremlevesnek!!! :o) A vasalni valon gondolkoztam, hogy fenykepezzem-e le, de ugy dontottem, hogy inkabb kihagynam a sorbol... Csak korulirom kicsit, hogy egyutterezzetek: egyik szoba 1/4-e tele van vasalasra varakozo cuccal, ami kozott vannak ruhak, polok, ingek, agynemuk, lepedok... Szoval lesz mivel agyonutnom az idot ma is... :o)
...Tegnap munka utan megebedeltunk es bepakoltuk a teraszbutort a kocsiba, aztan elszaguldottunk vele a varosba, hogy reklamaljunk a torott szekek es a peneszes asztal miatt! :o( Szerencsere jokor jottunk, mert pont a kirakatban levo asztal volt az utolso es ha azt elviszik, akkor varni kellett volna, mire megrendelik es megjon a mienk! :o) Meg jo, hogy rabeszeltem a Rudit, hogy ne ma, hanem mar tegnap delutan menjunk, mert ma ezer mas teendom lesz! Igy most vegre megvan a terasz butor is, amit most itt megmutatok kepen! :o) Szekbol 4 db van, de mi csak kettot hasznalunk egyelore, a masik ketto kozul az egyik a szamitogepasztalnal szolgal, a 4. pedig ruhatarto, hogy ne a foldre dobaljunk mindent... :o)
A 2. kepen latszik, hogy a bambusznad kerites meg ossze van tekerve, ki se bontottuk meg, de ott lesz a helye a terasz keritesenel, hogy ne leskelodjenek a teraszunkra kivancsi emberek! Na meg azert is foleg, mert szerintem tokre egzotikus lesz!!! Szeretnek meg novenyesiteni egy kicsit es fognak lelogni bambuszrolok is, amikkel szabalyozzuk majd az UV sugarzas rank eso reszet... :o)
Hat mast most nem is tudok irni, ugyhogy neki is allok a vasalasnak miutan megreggeliztunk...
Puszko!!! ♥

No comments: