Sunday 16 November 2008

Biznicel a zuram...

...Vasarnap reggel van es lass csodat: kedvesem nem pizsiben reggelizik az agyikoban TV-zve, hanem egy varatlan telefonhivasra ugy felpattant, mint egy vizibolha es maris a "viz" fele vette az iranyt! :o) Pillanatok alatt elpucolt otthonrol, mert olyan tuti ajanlatot kapott, hogy valahogy nem nagyon birta visszautasitani... :o) Telefonaltak neki, hogy hallottak, hogy o amolyan hobby-csonakjavito, reparalo, motorszerelo es - ezuttal - ok nem munkara kerik, hanem van egy ossze-vissza torott csonakjuk (rendes dokumentumokkal!!!), ugyhogy ha kell neki, akkor negyed tizenegykor a szomszedfalu tengerpartjanal! ...Gondolom kell neki, ha igy elviharzott, mint a villam! :o) Csak annyit kialtott hatra, hogy "Vannak papirjai!" es eltunt! :o) Ebbol merem feltetelezni, hogy ezzel meg vannak tervei, ugyanis a tulsagosan osszetort csonakkal sokat ugysem kezdhet, de ha beszerez egy jo allapotban levo ugyanilyen tipusu csonakot, akkor azt kisse kipofozva el tudja majd passzolni (papirokkal!!!) es az mar cash-flow a zsebunkbe! :o) Ugy tunik, dragasagom kezdi erzekelni, hogy megy a penz es a napokban igen aktivan rajta van a teman, hogy behajtsa a tartozasokat a haveroktol es eddig ez egesz jol ossze is jott... (kopp-kopp)
Van egy csoka, aki tartozott neki (tobb is, de ezt kiragadom a sztori erdekessege miatt) es lattuk, hogy kislanyaval egyutt nyertek az egyik TV musorban ("Az en apukam erosebb, mint a Te apukad!") sifelszerelest meg egy zsir uj autot! Raadasul ezt a reszt nem is neztuk, de a volt kolleganom kislanyanak az osztalytarsa a kislany, en meg meseltem a Rudinak, o meg azonnal tudta (postas) ki nyert autot es ment "bekoszonni" es gratulalni! :o)
Na megyek... Hiaba van vasarnap es hetagra sut a nap, minket var a munka (epp az eloszobat jarolapozzuk, de fugat meg nem vettunk, de majd holnap...) Viszont az is lehet, hogy a zuram akkora orommel jon haza, hogy megsem lesz ma kedve dolgozni, mert annyira "raragad" a joido: ez esetben pedig kirandulni megyunk! :o) Meglatjuk... Meg akarmi is lehet! :o)
Mutatom a jarolapot! Velemenyezzetek! :o)
A csonak-illusztracio NEM AZ A CSONAK, amit a zuram kapott, csak egy illustration... (Bizom benne, hogy egy kicsivel jobb allapotban lesz a kepen lathatonal...) :o)
De sose lehet tudni...
Pusssssz! ♥

No comments: