Thursday 20 November 2008

Carul van a zuram... :o(


...Rossz hirek: Rudikam ma nem ment dolgozni, mert beteg... :o( Nem aludt egesz ejjel, gyenge es hanyingere van... :o( Mertunk lazat: hoemelkedes: igen, laz: nem... Ez van. Gyengelkedes... Azt mondta, hogy o a hibas, mert latta, hogy betegek a zemberek, ugyhogy el kellett volna kezdenie preventive tobb vitamint szedni, de nem tette, mert bizott a mandarinokban... Azok meg jol cserben hagytak... Hat ennyit a citrusfelek jotekony hatasarol... :o(
...2 ora van.
Mammer hozott fott halat (ez itt a betegeknek valo lightos kaja...), a dragam megette es mar kicsit jobban van... Remelem es oszinten szoritok hozza, hogy szombatra mar teljesen jol lesz, mert meg vagyunk hivva Reniekhez vendegsegbe es nagyon szeretnek menni!!!
...Most voltam a dragamnal... Megkert, hogy hozzak egy propolisz tablettat es meg is nevettetett hozza... (Ez jo jel!) :o) Azt mondja, hogy azert ker propoliszt, mert az elobb berepult a szobaba-, majd kirepult egy mehecske, ez azt uzente neki, hogy vegyen be egy propoliszt!!! :o))) Hat kerem szepen: aki ert a mehek nyelven, annak nagyobb eselye van meggyogyulni mindenfele nyavajabol, mert a jelek szerint: segitenek! :o)

2 comments:

Reni said...

Jobbulást!

Age said...

Mi is jobbulást kívánunk!