Monday 12 January 2009

Macska-helyzet...

...Nem szeretek szomoru dolgokat irni, de sajnos most ilyenek tortennek...
Az anyamacska jol van, voltunk szombaton ellenorzesen vele, a kicsi meg sajnos meghalt az allatorvosnal... :o( Nem hoztuk haza... Rudi akarta, de mondtam neki, hogy ne csinaljuk ezt magunkkal, mert meg fogunk orulni... Inkabb intezzek el ok, ahogy mar szoktak ilyen esetben, de ne jegeljunk, temessunk stb. ha mar igy alakult, hogy ott halt meg szegenyke...
Aznap, amikor vittuk anyamacsekot csekkolni, elvittuk az utolso elo gyermeket is, a Gipsy-t, aki korom fekete, csak egy pici feher potty van a nyakan... (Vele vagyok a karacsonyfank elotti kepen...) O volt a legnagyobb es legelevenebb mind kozul, ugyhogy nagyon remeljuk, hogy o nem fog elhagyni minket... Egyelore nincs semmi betegsegre utalo tunete, ugyhogy szepen beolttattuk, kapott fereguzo szurit is es most otthon van, bent, hogy meg veletlenul se lepjen erintkezesbe fertozott cicakkal, amig a szervezete gyartja az ellenanyagot a virus ellen... Virgonc, edes nagyon, rengeteget eszik, de nap kozben kiengedjuk, hogy szaladgaljon, mert kulonben nagyon meghizna! :o)
...Tegnap reggel, a teraszunk alatti dobozban talaltam egy koborcicat (holtan...) :o( Ugyhogy a virus meg itt van a levegoben, es nagyon ugy tunik, hogy a nagyokat nem, csak a kiscicakat tamadja... :o( Igy ezt a koborcicat dobozostul elcsomagolta a Rudi egy fekete zsakba es elvitte szegenyt... O sem jon tobbe vacsorazni az ajtonk ele... :o(
A Gipsy pedig szombaton VALAKI lett! Kapott egy "szemelyit"!!! :o) (A kepen lathato...) Meg foto helye is van benne!!! :o) Nagyon vagany! Remelem meg sokaig elni fog es akkor majd minden vizsgalatra visszuk a kiskonyvet! :o)
Kulonben mi jol vagyunk, a korulmenyekhez kepest ugyebar... Probaljuk tartani magunkat, a cicak megfigyelesunk alatt lesznek meg 10 napig kb. aztan ujra szabadjara engedjuk oket, hogy kint legyenek inkabb, hiszen igy szoktak meg... Remelem ez eleg ido lesz, hogy az oltas hasson es Gipsyt ne erje el a virus... :o( Annyira cuki!!! Nem szeretnenk ot is elvesziteni!
Na, most bucsuzom... Nem irok surun, mert elhataroztam, hogy 2009-ben tobb idot fogok fekve tolteni :o) egy-egy jo konyvvel a kezemben, mint gornyedve a gep elott... :o) Persze azert fogok irni, de lehet nem a megszokott tempoban... :o)

No comments: