Thursday 8 October 2009

2 het Nemetorszag - majd repules haza! (Spontan!) :o)

Ket napja 8 eve nem latott nemetorszagi rokonokat (nagynenem + nagybacsim) szorakoztatom s a mai kirandulasbol hazafele jovet az autoban feltettem nenikemnek egy spontan kerdest: "Elvisztek magatokkal?" :o) Ekkor meg magam sem ereztem a dolog sulyat, de ahogy kimondtam ezt a viccnek szant mondatot, egybol elgondolkoztunk es osszenezve nem is talaltuk olyan tul rossz otletnek! :o) Fontolgattuk fel orat, rakerdeztem a soforre ott elol, hogy o vajon velem tartana-e Nemetorszagba (lehet Hollandiaba is...), ha en a nagynenemekkel tartok, aztan meg hazaerve 20 perces negyszemkozti konzultaciot tartottunk es eldontottuk, hogy: en megyek, Rudi marad.
Neki ugyanis varni kell a "behivast" a leszazalekolo bizottsag ele, meg amugy is tappenzen van a fiu, hat barmikor hivhatja a doktorno valami miatt es o meg Amszterdamban "fuvezik"??? Na neeee! Ezt nem lehet! Beigert teendoi is vannak erre-arra, mert ugye elni kell valamibol, meg o amugy sem egy nagy alkalmazkodo utazo, inkabb a maga ura es tapasztalatbol mondom, hogy sokszor unnepronto is... :o( Ugyhogy en megyek a nagynenemekkel holnap utan egy 2 hetes kiruccanasra, rokonlatogatasra, o meg marad itthon... Visszafele repulovel tervezek jonni, mert a huszonoras buszozastol elore erzem a gerinc-, es egyeb problemak szelet, ugyhogy inkabb 2 orat repulok!
Azt mondjak, hogy az ilyen spontan dolgok szoktak a legjobbak lenni, hat most majd tesztelem e nezetet... :o)
Nem is almodtam volna, hogy iden meg en is Nemetben leszek, s foleg azt nem, hogy repulni is fogok, ugyhogy tiszta adrenalin-tultengesem lett ma este!!! :o)
Holnap reggel azt sem tudom majd mihez fogjak eloszor, annyira izgulok es orulok is in one! :o) Csomagolnom kell a kofferem, de tul sok cuccot nem akarok vinni es fel is kell irnom meg ma este a legfontosabb dolgokat, amiket be kell pakolnom...
Rudit is meg a lakast is rendben akarom itt hagyni es meg van nehany elrendezni valo (jovo hetre betervezett) dolgom, amiket le kell mondanom, vagy at kell utemeznem masik idopontra...
Amugy minden mas is oke, Rudi sokkal mobilabb, visszajott az eletkedve, elmult a megfazasa, tegnap mar dolgozott is maszekban es lelkesen beszelgetve reszt vett a nagynenemek 2 napos vendegeskedeseben, mindenfele maszek-elvonulas nelkul! Nagyon buszke vagyok Ra! :o)
Most tobbet nem is irok... Faradt vagyok ettol a 2-3 naptol... Mindenkit szeretettel udvozlok es ha megjottem, akkor folytatjuk az e-mailezest, blogolast es majd onnan is igyekszem neha irni nehany sort legalabb ide, a blogba...
Addig pedig szep napokat, es meg szebb ejszakakat mindenkinek! :o)

4 comments:

Unknown said...

Nagyon jo utat es kellemes idotoltest kivanunk!! Utana varunk vissza :))) Bye Bye Bebi, erezd jol Magad!!! Pussz!

Age said...

Szia RuMókám!

WOW! Micsoda spontán szerveződés és igazad van, menj ha van rá lehetőséged!
Örülök hogy Rudi a vendégeskedésbe láthatóan örömét lelte. Láttam az üres trogiri sétányt..... nagyon mennék!!! Imádlak, és hiányzik hogy itt jelentkezel.
Mi jól vagyunk, látom jártál nálunk.
pusz

Age said...

Láttad a Mamma Mia filmet? ott is a spontán kirándulások a legjobbak:)

Anonymous said...

sokat tanultam