Thursday 25 November 2010

Ujdonsagok...

...Biztos sokan mar tudjatok, hogy a dietam oromere, ugy dontottem, nyitok egy masik blogot is, amibe majd a dietaval kapcsolatos dolgokat irom... Ma is irtam bele, de ahogy nezem, ez nem csak dietas blog lesz, sokkal inkabb szepsegapolasos is egyben, mert a dietat is valahol "cellal" csinalja a zember lanya... Azzal a cellal, hogy szep es vonzo legyen, no meg persze egeszseges... Ugyhogy lesz benne iras dietarol, kozmetikarol, foleg annak sajat tapasztalatait tukrozo oldalarol...

Azert ez a blog sem szunik am meg, nyugi! Ez a mi csaladi blogunk es az itteni eletunket tukorzo blog... Az elsoszulottem :o) amelyet mindig is apolni fogok, csak esetleg nem olyan surun, mint eddig, mert ahhoz azert sokkal tobb ido kellene, mint a nap 24 oraja, hogy minden blogban maximalisan es rendszeresen jelen legyek, s mellette meg a valo vilaggal is torodjek, mint pl. az egesz blogirason kivuli idom amelybe beletartozik a hazassag, haztartas, barati kotelekek, munka, szorakozas... :o)

Az uj blog cime: www.90naposdietam.blogspot.com

Itt annyi ujsag van meg ezen kivul, hogy par napja nagyon hideg lett... Esik az eso, neha kisut a nap, de csak egy kacsintasra es mar bujik is vissza... A ruhak nagyon nehezen szaradnak es a furdoszoba kezdi felvenni a gombas-mintat, ahogy ez itt "szokas" telido idejen... :o( Ennek sajnos nem nagyon orulunk, de probalunk sok szelloztetessel ellensulyozni, de ez meg igy sem az igazi... Akkor lenne az, ha lenne rendes es rendszeres futes, ami nincs... Ugyhogy a telet itt tul kell elni... Estenkent mar futunk egy kicsit, nappal annyira nem kell, mert ha fozok vagy vasalok, eleg meleg van, s foleg ha az ember meg tornazik is nap kozben vagy pl. nincs otthon, hanem elslisszan kisgyerekes ismerosokhoz csacsogni egy par orat, s addig is melegben van... :o)))) Teny, hogy jobban be kell itt benn is oltozni, mint azt Magyarorszagon, a kozpontilag futott lakasokban megszoktam... :o( Mar az is eszembe jutott, hogy telre haza kellene menni "melegedni"... :o)))) "Csak" par honapot, amig ujra jonnek a napos napok, es mar elheto a homerseklet... :o) Egyebkent amikor bora van, akkor tiszta az eg es nincs egy felho sem, vagyis sut a nap hetagra es mivel olyan fekvesu a haz, minket nem er az eszaki szel, csak seta kozben... Ilyenkor ugy "futunk" nap kozben, hogy kitarjuk a spalettakat es hagyjuk, hogy a nap atmelegitse a zart ablak uvegen at a szobakat... Ez is jo modszer... :o) Es olcso! :o)

Hat roviden ennyi lenne mara... Igyekszem majd itt vagy ott surubben jelentkezni...

S ugye tudjatok, hogy vasarnap lesz Advent 1. vasarnapja??? Mar itt van! Jo lesz leszedni az ajtorol az oszi dekoraciot es kitenni valami mikulasosat... :o) No meg adventi gyertyakat kellene venni... Meg van ra 3 napom... :o)

No comments: